آمریکا:«فشار حداکثری» به جمهوری اسلامی ادامه می یابد

بیانیه دیگر وزارت خارجه آمریکا در روز چهارشنبه از کارزار موسوم به «فشار حداکثری» واشینگتن علیه ایران دفاع می‌کند و اطمینان می‌دهد که این کارزار به خاطر «اثرات فوق‌العاده‌اش همچنان ادامه خواهد داشت».

این بیانیه می‌گوید، «امروز، اقتصاد ایران با بحران ارزی، افزایش بدهی عمومی و رشد تورم روبه‌رو است در حالی که پیش از (به اجرا گذاشتن) کارزار فشار حداکثری، صادرات نفت ایران تقریبا به دو نیم و میلیون بشکه در هر روز می‌رسید، اما اکنون، شرایط به گونه‌ای است که (جمهوری اسلامی) حتی از صادر کردن یک‌چهارم آن نیز عاجز است». ‎

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، اردیبهشت ۱۳۹۷ با خروج از توافق هسته‌ای با ایران تحریم‌های سنگینی را علیه تهران وضع کرد که هدف از آن کشاندن ایران به پای میز مذاکره، توقف برنامه موشکی و تغییر سیاست‌های منطقه‌ای آن عنوان شده است. رهبران ایران اما پیشنهاد مذاکره را رد کرده‌اند.

وزارت خارجه آمریکا در ادامه بیانیه خود عنوان کرده است: «از ماه مه ۲۰۱۸ (اردیبهشت ۹۷) به این سو، ما مانع دسترسی مستقیم رژیم به بیش از ۷۰ میلیارد دلار درآمد نفتی شده‌ایم و (به این راهبرد) ادامه خواهیم داد تا از دسترسی سالانه رژیم به مبلغی در حدود ۵۰ میلیارد دلار جلوگیری کنیم.‎»

این بیانیه می‌افزاید: «تحریم‌ها رژیم را از منابع مالی که برای پیشبرد اقدام‌های شرورانه‌اش صرف می‌کرد، محروم می‌کند. و از نتایج مستقیم تحریم‌ها همین بس که ایران بودجه نظامی خود را تا حدود ۲۵ درصد در سال ۲۰۱۹ کاهش داد.‎»

آمریکا جمهوری اسلامی را به دفاع از تروریسم و حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی برای به آشوب کشیدن منطقه متهم می‌کند.

وزارت خارجه آمریکا در خاتمه بیانیه خود می‌گوید: «تحریم‌ها بخشی از فشارهایی است که خاورمیانه جدید را رقم خواهد زد و کشورهایی را که از عواقب خشونت ایران رنج می‌برند، گرد هم می‌آورد و به دنبال (ایجاد) منطقه‌ای با صلح و ثبات بیشتر از گذشته است.»از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

هشدار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»؛ احتمال صدور حکم اعدام برای متهمان «اکباتان»

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» سه‌شنبه ۱۵ آبان، با صدور بیانیه‌ای در چهل و یکمین …