اختلاف حساب ۳۰۰ میلیون دلاری درآمد صندوق از فروش نفت

فارس:مرتضی شهیدزاده رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی در مورد اینکه گفته است: اختلاف 300 میلیون دلاری حساب‌ صندوق توسعه با بانک مرکزی

وی گفته است: دولت سهم صندوق توسعه ملی از درآمدهای نفت را در سال 96 به طور کامل نداده است، گفت: اختلافی روی ارقامی که وزارت نفت به بانک مرکزی می‌دهد وجود دارد. اختلاف عدد کارشناسی است و برای حل مشکل تقاضا کردیم حسابرسی ویژه از سوی سازمان حسابرسی انجام شود، تا حساب‌های بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی را مقایسه کنند.

* اختلاف 300 میلیون دلاری حساب‌ صندوق توسعه با بانک مرکزی

 در مورد رقم اختلاف حساب‌ صندوق عنوان کرد: حدود 200 تا 300 میلیون دلار است. برخی معتقدند این اختلاف ناشی از تهاتر نفت با کالاهای مورد نیاز دولت است.وی با بیان اینکه درآمد خالص ارزی صندوق توسعه ملی در سال 96 بالغ بر 12 میلیارد دلار بوده است، گفت: از اول تاسیس صندوق تا پایان 96 حدود 5 میلیارد دلار از منابع صندوق در تسعیر کم شده است و همین موضوع را بررسی خواهیم کرد.

اینرا هم بخوانید

سیپری: هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۴ به ۲.۷ تریلیون دلار رسید.بالاترین افزایش سالانه، حداقل از زمان پایان جنگ سرد

موسسهٔ تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (سیپری) در گزارش سالانهٔ خود اعلام کرد که هزینه‌های نظامی …