اعتراض بازنشستگان فولاد به نحوه اجرای همسان‌سازی

بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد در اعتراض به نحوه اجرای همسان‌سازی حقوق خود و تبعیض میان بازنشستگان مقابل صندوق فولاد تجمع کردند.

ایلنا،بازنشستگان فولاد می‌گویند که در سایر صندوق پس از اجرای همسان‌سازی بیش از ۱۰۰ درصد افزایش حقوق نسبت به سال ۹۸ اعمال شده است اما در صندوق بازنشستگی فولاد میزان افزایش مستمری پس از اعمال افزایش به ۷۰ درصد می‌رسد.

به گفته بازنشستگان فولاد، میزان حق بیمه‌های آن‌ها در سال‌های اشتغال، ۳۰ درصد بوده است؛ با این حال افزایش حقوق‌های آن‌ها بر اساس حق بیمه‌ها و سهم نیروی کار اعمال نشده است.

بازنشستگان می‌افزایند که اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، بر اساس مصوبه هئیت امنای تامین اجتماعی و صندوق تابعه صورت گرفته اما وزارت رفاه در عمل میان بازنشستگان فرق گذاشته است.

به گفته این بازنشستگان میزان افزایش حقوق آن‌ها از سال ۹۸ تاکنون حدود ۱ میلیون تومان کمتر از بازنشستگان کشوری است.این بازنشستگان به نحوه پرداخت هزینه‌های درمان خود معترض هستند. آنها می‌گویند که این هزینه‌ها در ۵ گذشته با تاخیر و به میزان اندک واریز شده است.

اینرا هم بخوانید

پایان گفتگوها ژنو؛ کشورهای اروپایی بر تعهد قاطع خود نسبت به امنیت اسرائیل تأکید کردند

دیدار وزرای خارجه اروپا و هیئت ایرانی در ژنو به پایان رسید.مذاکرات امروز به عنوان …