افزایش قیمت۱۰تا۲۰ درصدی۴۰۰ قلم داروی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی

شهرام غفاری معاون درمان سازمان تامین اجتماعی از افزایش قیمت بیش از ۴۰۰ قلم از داروهای تحت پوشش این سازمان خبر داده و گفته میزان افزایش قیمت داروها از ۱۰-۲۰ درصد تا چند برابر متغیر است اما در مجموع این افزایش قیمت مشمول بیش از حد ۴۰۰ قلم داروی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی شده است.

وی به ایسنا گفته به دنبال افزایش قیمت دارو طی چند وقت اخیر، سازمان‌های بیمه‌گر با تاخیر در جریان این افزایش قیمت قرار گرفتند؛ با یک هفته الی ۱۰ روز تاخیر، قیمت‌های جدید داروها در سامانه‌های بیمه‌گر اعمال شد و با توجه به عدم تغییر یارانه‌های دارو، سهم ریالی بیمه‌ها و بیماران افزایش یافت. اکنون هم سهم بیمه و هم سهم‌بیمه شده افزایش یافته است.

وی اشاره کرد: کمافی‌السابق ۳۰ درصد از قیمت داروهای سرپایی توسط بیمه‌شده و ۷۰ درصد توسط بیمه‌گر و در بخش بستری ۱۰ درصد توسط بیمه شده و ۹۰ درصد توسط بیمه‌گر پرداخت می‌شود؛ البته بسیاری از داروها برای بیماران خاص و مزمن با فرانشیز بسیار اندک و حتی رایگان تحویل می‌شود.

اینرا هم بخوانید

ویتکاف: جمهوری اسلامی از طریق واسطه‌ها و چند کشور در حال تماس با آمریکا است

نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه تاکید کرد که دونالد ترامپ در تلاش است تا …