بیش از ۲۵۰ نفر از اعضای جامعهٔ هنری ایران در اعتراض به اجرای حکم شلاق مهدی یراحی: «تازیانه بر پیکر هنرمند، تازیانه بر انسانیت است».

این هنرمندان روز چهارشنبه ۲۲ اسفند با اعلام حمایت از این خواننده معترض، در بیانیه‌ای نسبت به «عواقب اجتماعی و فرهنگی اعمال مجازات‌ها، فشارها و بی‌حرمتی‌ها بر هنرمندان مردمی» از سوی مقامات جمهوری اسلامی هشدار دادند. مهدی یراحی «همواره درد مردم را به جان خریده و عزت را بر ذلت ترجیح داده است. این خواننده «شایستهٔ والاترین‌ تکریم‌ها و تقدیرهاست، نه حکمی ظالمانه و قرون وسطایی چون شلاق».

آن‌ها با اشاره به افزایش «بی‌حرمتی» جمهوری اسلامی به هنرمندان مردمی و زنان موسیقی، اعلام کردند مقامات جمهوری اسلامی تلاش دارند «با احضار، تهدید، ممنوع‌الکاری، زندان و پابند، در تلاش‌اند هر صدای اعتراضی را خاموش کنند».هانا کامکار، سپیده رشنو، توماج صالحی، جعفر پناهی، مژگان ایلانلو، فاطمه معتمدآریا، بهتاش صناعی‌ها، رضا کیانیان و محمد رسول‌اف از امضاکنندگان این بیانیه هستند.

اینرا هم بخوانید

ویتکاف: جمهوری اسلامی از طریق واسطه‌ها و چند کشور در حال تماس با آمریکا است

نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه تاکید کرد که دونالد ترامپ در تلاش است تا …