روز گذشته (22 تیرماه) کارکنان تعدیلی مخابرات لرستان مقابل اداره مخابرات این استان تجمع کردند؛ این کارکنان به همراه خانواده هایشان در این تجمع شرکت کرده بودند.در این تجمع معاون اداره کار استان لرستان حاضر شد و با تجمع کنندگان به صحبت پرداخت.
کارکنان شرکتی لرستان در هفته های گذشته بارها تجمعات اعتراضی برگزار کردند. خواسته آنها علاوه بر طرح طبقه بندی مشاغل و تامین امنیت شغلی، بازگشت به کار همکارانی است که اخیرا بیکار شده اند.در تجمع روز گذشته به تعدیلی ها وعده دادند که برای بازگشت به کار آنها تمهیداتی صورت خواهد گرفت. ایلنا
——————
روز گذشته ( 22 تیرماه) کارگران کارخانه ماشینسازی لرستان دراعتراض به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی، مقابل استانداری لرستان تجمع صنفی برپا کردند.
این کارگران که چندین ماه مطالبات مزدی پرداخت نشده دارند، می گویند حق بیمه ما نیز در ماههای گذشته پرداخت نشده و برای تعویض دفترچه های بیمه خود با مشکل مواجهیم.
یکی از این کارگران می گوید: مساله معوقات مزدی نیست؛ ما کارگران نگران آینده این واحد تولیدی با بیش از 40 سال سابقه کار هستیم؛ اگر اوضاع به همین شکل پیش برود، در آینده ای نه چندان دور این کارخانه تعطیل خواهد شد؛ همین الان هم کار چندانی در کارخانه نداریم.
برگزاری این اجتماعی صنفی با سفر وزیر کشور به استان لرستان همزمان شده بود و تجمع کنندگان از مسئولان محلی و کشوری خواستند که به اوضاع آنها رسیدگی کنند.