رادیو فردا:ترزا می نخستوزیر بریتانیا روز دوشنبه به نمایندگان پارلمان گفت در ۱۴ ژانویه توافق برگزیت را در پارلمان به رای خواهد گذاشت.
پیشتر گزارش شده بود که جرمی کوربین رهبر حزب کارگر در صورت تعیین نشد زمان رایگیری برای رای عدم اعتماد به نخستوزیر اقدام خواهد.
ترزا می از سوی همحزبیهای محافظهکار، حزب کارگر و اتحادیه اروپا تحت فشار است که تکلیف برگزیت را مشخص کند.
ترزا می میگوید توافقی که با اتحادیه اروپا انجام داده، تنها توافق ممکن است و در عین حال شمار فزایندهای از سیاستمداران بریتانیایی خواستار همهپرسی دوباره برای خروج از اتحادیه اروپا هستند.
اگر نخستوزیر نتواند توافق موجود را به پارلمان بقبولاند، بریتانیا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد که پیامدهای سیاسی و اقتصادی هنگفتی برای لندن دارد.