حملات هوایی ترکیه به عین‌العرب؛ «قسد» خواستار توقف درگیری‌ها در سد «تشرین» شد

با ادامه درگیری‌های شدید میان گروه‌ موسوم به «ارتش ملی سوریه»، که مورد حمایت آنکارا است، و «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) در محورهای شرق حلب، ترکیه حملات هوایی خود به مناطق عین‌العرب/کوبانی در شمال سوریه را افزایش داد.

رسانه‌های کُردی روز شنبه گزارش دادند که حومه شهر عین‌العرب در شمال سوریه هدف حملات شدید ترکیه قرار گرفته‌ است. هم‌زمان، «قسد» اعلام کرد عملیاتی را علیه مواضع «ارتش ملی سوریه» آغاز کرده‌ و در چندین جبهه با حملات این گروه مقابله کرده است.

بنا به گزارش‌ها، نیروهای قسد با گروه‌های مسلح در مناطق دیرحافر، سد تشرين و «سکویه» درگیر شده و یک انبار تسلیحات را منهدم کردند.

از سوی دیگر، «دیدبان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که طی ساعات گذشته، جنگنده‌های ترکیه مناطقی در اطراف سد تشرين و کوبانی را هدف قرار داده‌اند. این حملات باعث انفجارهای شدید و بلند شدن ستون دود از محل اهداف شده است.

در همین حال «اداره خودمختار شمال و شرق سوریه» روز شنبه خواستار توقف حملات گروه‌های مسلح به سد تشرين شد. این اداره به جامعه بین‌المللی هشدار داد که ادامه این حملات ممکن است به شکستن سد منجر شود. اردوعان بار دیگر به «یگان‌های مدافع خلق» هشدار داد اگر این نیروها تصمیم به ادامه فعالیت بگیرند و از انحلال خودداری کنند، با «سرنوشت تلخی» مواجه خواهند شد. العربیه

اینرا هم بخوانید

به اسم پرستار از صندوق توسعه ملی پول برداشتند، اما پول جای دیگری رفت.ترک شغل سالانه ۴۰۰۰ پرستار. حقوقها کم است

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار به خبرآنلاین می‌گوید: گفتند با اجازه رهبری از صندوق …