رویترز:بزرگترین بانک ژاپن معامله با ایران را متوقف می‌کند

رویترز:گروه مالی میتسوبیشی یواف جی،بزرگترین بانک ژاپن، به دلیل بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه ایران از انجام معاملات بانکی با ایران خودداری خواهد کرد.چنین تصمیمی باعث می‌شود تا مشتریان بانک عملا امکان معامله با ایران را نداشته باشند زیرا انجام تجارت بین‌المللی تقریبا همیشه نیازمند ارتباط بانکی بین دو طرف معامله است.بانک ژاپنی به اطلاع مشتریان خود رسانده که تحریم‌ها از 4 نوامبر به اجرا درخواهد آمد و در صورتیکه در این فاصله، تغییر در شرایط روی دهد، مشتریان را از آن آگاه خواهد کرد.

*****************

گزارش رادیو فردا در این باره

خبرگزاری رویترز به اسنادی دست یافته که نشان می‌دهد گروه مالی «میتسوبیشی یو‌اف‌جی» به عنوان بزرگترین بانک ژاپن، قصد دارد به‌دلیل بازگشت مجدد تحریم‌های آمریکا علیه جمهوری اسلامی، همه مبادلات مالی خود با ایران را متوقف کند.

این خبرگزاری روز پنج‌شنبه (۲۱ تیر) نوشته که این موضوع را بر اساس «اسنادی» که آنها را مشاهده کرده، گزارش می‌کند.

این خبر پس از آن منتشر شده که رسانه‌های ژاپن روز ۱۲ تیرماه به نقل از مقام‌های این کشور گزارش دادند که شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن، با افزایش فشارهای آمریکا بر ایران، برنامه سفر خود به تهران در ماه جاری را لغو کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی ژاپن، کیودو، دولت ژاپن مشغول برنامه‌ریزی برای سفر شینزو آبه به تهران و ملاقات او با حسن روحانی در ماه جاری میلادی بود که می‌توانست اولین سفر یک نخست‌وزیر ژاپن به ایران از سال ۱۹۷۸ باشد.

رویترز در گزارش پنج‌شنبه خود نوشته احتمال دارد بزرگ‌ترین بانک ژاپن از مشتریان خود نیز بخواهد دادوستد خود را با ایران متوقف کنند، چرا که بیشتر مبادلات تجاری بین‌المللی از طریق موسسات مالی انجام می‌شود.

 

اینرا هم بخوانید

٨ کشته، ٦ مفقود و٧٥٠ مجروح در انفجار تأسیسات اسکله بندر رجایی بندرعباس. وزیر کشور؛ حریق هنوز به طور کامل اطفا نشده است. آتش به برخی کانتینرها رسیده و درحال انفجار هستند

مسئول مستقیم این فاجعه جمهوری اسلامی است.نبود امکانات اطفاء حریق و تجهیزات دریایی، نبود حداقل …