سه معترض به حکم اعدام متهمان «بچه‌های اکباتان» بازداشت شدند

نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی سهراب حسن‌خانی، مسعود وظیفه، و مجتبی ابراهیمی سه فعال سیاسی را که در اعتراض به صدور حکم اعدام برای شش متهم پرونده معروف به «بچه‌های اکباتان» در مقابل سازمان حقوق بشر قوه قضاییه تحصن و اعتصاب غذا کرده بودند، بازداشت کردند.

بر اساس گزارش اختصاصی صدای آمریکا، یک منبع نزدیک به این بازداشت‌شدگان، روز یک‌شنبه به صدای آمریکا گفت، سهراب حسن‌خانی، مسعود وظیفه، و مجتبی ابراهیمی عصر روز شنبه ۱۷ آذر در مقابل سازمان حقوق بشر قوه قضاییه جمهوری اسلامی در حالی که «در اعتراض به صدورحکم اعدام برای متهمان پرونده بچه‌های اکباتان» اقدام به «تحصن و اعتصاب غذا» کرده بودند، به دست مأموران یک نهاد اطلاعاتی بازداشت شدند.

بنا بر اطلاعات رسیده به صدای آمریکا، سهراب حسن‌خانی، زندانی سیاسی پیشین روز یک‌شنبه ۱۸ آذر در تماسی کوتاه با خانواده‌اش اعلام کرده که او را به زندان اوین برده‌اند و «در اختیار شعبه ۳ بازپرسی زندان اوین» است.

آقای حسن‌خانی که از زندانیان سیاسی پیشین است، در روزهای گذشته در یک پیام ویدئویی اعلام کرده بود که در حمایت از «بچه‌های اکباتان» و در اعتراض به صدور حکم اعدام برای آنان در مقابل سازمان حقوق بشر قوه قضاییه جمهوری اسلامی دست به تحصن و اعتصاب غذا خواهد زد.

شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک استان تهران، میلاد آرمون، علیرضا کفایی، امیرمحمد خوش‌اقبال، نوید نجاران، حسین نعمتی و علیرضا برمرزپورناک، ۶ تن از معترضان بازداشت‌شده در پرونده معروف به «بچه‌های اکباتان» را در ارتباط با کشته شدن یک بسیجی به نام آرمان علی‌وردی، به اعدام محکوم کرده است.

این پرونده در روزهای نخستین سال جاری برای آنچه «رفع نقص و ایرادات» خوانده شده بود، از دادگاه به شعبه چهار بازپرسی دادسرای امور جنایی ناحیه ۲۷ تهران برگردانده شده بود و دوباره به شعبه ۱۳ دادگاه کیفری یک تهران و شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران فرستاده شد.

رضا شفاخواه، از وکلای متهمان در این پرونده، با بیان این موضوع که در این پرونده شاهدی وجود ندارد، پیشتر تأکید کرده است:«ما حتی در حد یک شاهد هم کنار بچه‌های اکباتان نبودیم، چه رسد به وکیل مدافع.»

اینرا هم بخوانید

مسعود فرهیخته، فعال معلمان، از جمله به شش سال زندان محکوم شد

مسعود فرهیخته از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب  کرج به ۶ سال زندان و دو …