موضع دولت ترامپ درباره تظاهرات گسترده در ایران: همه از مطالبات مردم حمایت کنند

رادیو آمریکا:در اولین واکنش به اعتراض‌های گسترده در شهرهای مختلف ایران، وزارت خارجه ایالات متحده در بیانیه ای خواستار همه ملت ها از «مطالبات»‌مردم ایران برای «حقوق ابتدایی شان» شد .

در این بیانیه که توسط «هدر ناوئرت»، سخنگوی وزارت خارجه صادر شد، آمده است:‌ «ما گزارش‌های تظاهرات مسالمت آمیز متعدد شهروندان ایرانی در شهرهای مختلف کشور را دنبال می کنیم. رهبران ایران یک کشور ثروتمند را با تاریخ و فرهنگ و غنی را به کشوری سرکش با اقتصاد خراب تبدیل کردند که خشونت، خونریزی و آشوب، در صدر صادرات آن است. همانطور که پرزیدنت ترامپ گفته است، قربانیان دیرینه رهبران ایران، خود مردم ایران هستند.»

وی افزود: ایالات متحده قویا دستگیری معترضان مسالمت‌جو را محکوم می‌کند. ما از همه ملت‌ها می‌خواهیم از مردم ایران و مطالبات آنها برای حقوق ابتدایی شان و پایان فساد حکومت، بطور علنی حمایت کنند.

خانم «ناوئرت» افزود: رکس تیلرسون روز ۱۴ ژوئن ۲۰۱۷ در کنگره شهادت داد که او از «آن عناصری در ایران که انتقال مسالمت آمیز حکومت را می‌خواهند»، حمایت می‌کند و گفت «همانطور که ما می‌دانیم، قطعا، آن عناصر آنجا هستند.» وزیر (خارجه) امروز حمایت عمیق خود از مردم ایران را تکرار کرد.

 

اینرا هم بخوانید

گروسی: ایران قصد دارد تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را «هفت برابر» کند

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با هشدار نسبت به قصد ایران برای افزایش «هفت برابری» …