نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی در اعتراض به‌ عدم تحقق مطالبات خود دست از کار کشیدند

نیروهای پیمانکاری مخابرات آذربایجان شرقی، اعتراضاتِ خود را از سر گرفتند. این نیروها روز چهارشنبه 24 بهمن در اعتراض به‌ عدم تحقق مطالبات خود دست از کار کشیدند. عدم دریافتِ حق سنوات، بی‌عدالتی در پرداختی‌ها و همچنین مشکلات مربوط به هزینه‌های درمان از جمله موارد مورد اعتراض این نیروها است. نیروهای آذربایجان شرقی می‌گویند: این اعتراضات را تا وصولِ مطالبات ادامه خواهیم داد. 

نیروهای پیمانکاری آذربایجان شرقی، پیشتر نیز تجمعاتی برگزار کرده بودند و در پی آن تجمعات، مدیر منطقه به آن‌ها وعده‌ی محقق کردنِ مطالبات و پرداختِ حق سنوات داده بود که هنوز این اتفاق نیفتاده است. مخابرات چند ماه پیش سنوات برخی از نیروها در برخی از استان‌ها را واریز کرد و آنطور که نیروها می‌گویند، هنوز به نیروهای برخی از استان‌ها، از جمله استان آذربایجان شرقی، حق سنوات پرداخت نشده است. 

گفتنی است، نیروهای پیمانکاری مخابرات سال‌هاست به وضعیتِ خود معترض هستند و می‌گویند: تفاوت بسیاری بین ما و نیروهای رسمی در دریافت حقوق و مزایا وجود دارد. بیشترین کار را انجام می‌دهیم و کمترین حقوق را دریافت می‌کنیم. از ایلنا

اینرا هم بخوانید

مقام وزارت بهداشت: مرگ سالانه١٠هزار کارگر در حین کار، روزانه ۲۷ و ماهانه ۸۰۰ نفر!

ارائه آمار های متنقاض از مرگ و میر کارگران در حین کار از طرف نهادهای …