وزارت بهداشت لبنان: در حملات اسرائیل به دره بقاع دست‌کم ۶۰ نفر کشته شدند

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد در حملات گسترده اسرائیل در عصر دوشنبه به دره بقاع در شرق آن کشور دست‌کم ۶۰ نفر کشته شدند.

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد در حملات گسترده اسرائیل در عصر دوشنبه به دره بقاع در شرق این کشور دست‌کم ۶۰ نفر کشته شدند. فرماندار بعلبک حملات شبانه‌روز گذشته را «شدیدترین» حملات اسرائیل به این منطقه در یک ماه گذشته خواند.

مقامات این کشور گفتند که در حملات به ۱۲ منطقه حمله شده و دستکم دو کودک در منطقه بعلبک کشته شدند.

وزارت بهداشت لبنان همچنین گفت که ۵۸ نفر زخمی شدند و اضافه کرد تلاش‌ برای نجات ساکنان این دره که یکی از پایگاه‌های حزب‌الله است، ادامه دارد.

ارتش اسرائیل تا این لحظه درباره این حمله اظهار نظری نکرده است.

اسرائیل طی پنج هفته گذشته هزاران حمله هوایی در سراسر لبنان انجام داده است و می‌گوید در این حملات زیرساخت‌ها و تسلیحات حزب‌الله را هدف قرار داده است.

در همین حال بشیر خضر، فرماندار بعلبک از زمانی که اسرائیل در ماه گذشته حملات خود را تشدید کرده است، این عملیات را «شدیدترین» حملات در نوع خود خواند.

ویدیوهایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در آن امدادگران در میان شعله‌ها و آوار ساختمان‌های تخریب شده در جستجوی مجروحان هستند.

۱۱ دقیقه پیشانتقاد متحدان غربی اسرائیل از ممنوعیت فعالیت آژانس امدادرسانی سازمان ملل برای فلسطینی‌ها

یک روز پس از آنکه پارلمان اسرائیل فعالیت آژانس امدادرسانی سازمان ملل متحد (اونروا) برای آوارگان فلسطینی را ممنوع کرد، متحدان غربی اسرائیل این اقدام را محکوم کردند.

آمریکا از اسرائیل خواست اجرای این قانون را متوقف کند.

آلمان اعلام کرد این اقدام می‌تواند کمک‌های حیاتی انسانی برای میلیون‌ها نفر را به خطر بیندازد.

در بریتانیا، کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر این کشور از اعلام ممنوعیت اونروا ابراز نگرانی جدی کرد.

آنتونیو دبیرکل سازمان ملل، فعالیت آنروا را «بی‌بدیل» خواند و گفت این ممنوعیت «پیامدهای ویرانگری» برای فلسطینیان خواهد داشت.

اونروا که نقش مهمی در ارائه خدمات به فلسطینیان در غزه، کرانه باختری و مناطق دیگر ایفا کرد، اما مدتهاست که روابط پرتنشی با اسرائیل داشته است. اونروا این تصمیم را «ظالمانه» خواند و آن را محکوم کرد.

روابط آنها از زمان شروع جنگ در غزه به شدت رو به وخامت گذاشته و اسرائیل اعضای این آژانس را به مشارکت در حملات هفتم اکتبر حماس متهم کرد. سازمان هم تحقیقاتی در این باره انجام داده بود و در نهایت ۹ نفر را اخراج کرد.

وزارت خارجه آمریکا از اسرائیل خواسته بود که این قانون را تصویب نکند و متیو میلر سخنگوی آن گفته بود که با ادامه جنگ در غزه، کسی نمی‌تواند جایگزین اونروا شود.بی بی سی

اینرا هم بخوانید

آهو دریایی آزاد باید گردد

آهو دریایی دختر جوان دانشجویی است که در روز ۱۲ آبان در اعتراض به برخورد وحشیانه حراست به …