قطب ارتجاعی سرمایه داری بلوک غرب در رأس آن آمریکا سال ۵۷ خمینی که از قبل وعده واگذاری قدرت را به او داده بودند، به دنبال ترس از اعتراضات و اعتصابات سراسری و قدرتگیری چپ و کمونیسم در ایران فورا خمینی جلاد را از نوفل لوشاتو اسکورت شده به ایران بازگردانده و این شد که اعتراض تودهای مردم دو دستی به خمینی و جنبش اسلام سیاسی تقدیم و جنبش آزادیخواهی و برابری طلبی مردم را در همان آغازین سرکوب کردند.
ازهمان زمان قدرتگیری حکومت اسلامی موج کشتار و سرکوب ها، ترورها و اعدامهای دستهجمعی و دستگیری هزاران نفر را در دستور کار قرار داد. یک نسلکشی چندصدهزار نفره تا به امروز بوسیله تکتک سران جنایتکار و آدمکش جمهوری اسلامی صورت گرفته است. خمینی با تبلیغ و ترویج فرهنگ کثیف اسلامی و شیعه گری سیاستی را در پیش گرفت که با توسل به احکام اسلامی و قوانین شریعه صدای هر اعتراض و آزادیخواهی را قلع و قمع کرد و سیاستش را در ضدیت و دشمنی با همام سران ارتجاعی کشورهای غربی شروع و آمریکا، انگلیس و شرکایشان را دشمن اسلام و مسلمانان و مردم ایران دستنشان کرد.
دولت آمریکا عامل اصلی قدرتمند شدن اسلام سیاسی و تندروهای افراطی در منطقه خاورمیانه و مخصوصاً ایران است. سیاستی که آمریکا بعد از کنار زدن شاه درپیش گرفت و خمینی را به کرسی حاکمیت نشاند، کاملآ بعکس خودش تبدیل شد و یک هیولای اسلامی هر زمان که میرفت در ایران قدرتمندتر و جانی تر میشد و این سیاست را گسترش داده بود به مناطق دیگر و کشورهای دیگری که نفوذ خودش را در آنجاها هم تثبیت و به شکستی برای غرب و کل بورژوایی غربی تبدیل کند.
دورههای متعددی از جنگ و کشتار و تروریسم بینالمللی در دنیا بیرون آمدند که نمونه های وحشتناکی بعد از جمهوری اسلامی طالبان و القاعده در افغانستان و پاکستان و از چند سال گذشته گروه تروریستی داعش هم در سوریه و عراق به این لیست تروریستی و آدمکشی در دنیا اضافه شد.
آمریکا و متحدینش بعد از اینکه خمینی را در تقابل با سیاست ها و استراتژی های منطقهای خود دیدند با تصور اینکه باید این رژیم را سرنگون کرد و دمکراسی و حقوق مردم ایران را به مردم بازگرداند، بعد از یازده سپتامبر سعی در جنگهای روانی و تبلیغاتی و به بهانه مبارزه با تروریسم اسلامی و حامیانشان جمهوری اسلامی را به تحریمهای اقتصادی تهدید و در کل این تحریم ها هم اساسأ کمکی برای بقای رژیم بود و تنها دستاوردش فشار بیشتر به مردم ایران و وضعیت فقر و فلاکت و بیکاری است که امروز گریبان مردم را گرفته است.
غرب به رهبری آمریکا به بهانه تسلیحات کشتار جمعی در عراق جنگی را استارت زد، صدام حسین را سرنگون کردند و متعاقب آن گروههای تروریستی مثل طالبان و القاعده و داعش را در منطقه سرزنده تر کرد.
بعد از جنگهای زیاد و ایجاد ناامنی و کشتار هزاران انسان در مابین این جنگ ارتجاعی با تروریسم اسلامی نه تنها طالبان را نتوانستند شکست دهند بلکه امروز در حال قرار و ملاقات و مذاکره با رهبران تروریستی این گروه و ایجاد صلح با دولت افغانستان هستند. در جریان حمله به مراکز نظامی و امنیتی القاعده و مخفیگاه اسامه بن لادن او کشته شده است و جسدش را با اکتفا به دی ان ای گرفته شده از خواهرش که هیچ سند و مدرک و شواهدی مبنی بر تصاویر و یا تیم خبرنگاری و پزشکی باشد در دست نیست تنها در تظاهر دال بر کشته شدن و نابودی بنلادن اکتفا و پروندهای را مختومه اعلام میکنند.
این چند روز هم اخباری مبنی بر قتل عام تعدادی از تروریست های داعش و منجمله ابوبکر بغدادی از سوی رسانه های آمریکایی و دقيقا با همان سناریوی قبلی کشتن بنلادن فضای سیاسی و مجازی و رسانهای دنیا را بخود جلب کرده است. آیا واقعاً بن لادن و ابوبکر بغدادی توسط نظامیان آمریکایی قتلعام شده اند و یا داستان چیز دیگریست؟
در هرصورت مردم ایران با عبور از یک دوره سرکوب و شکنجه دستگاه ساواک و پهلوی و اینبار بعد از خلاصی از شر حکومت ننگین اسلامیِ هزاران جنایت علیه بشریت هیچگاه حتی به کابوس برگشتن به دوران تخت و تاج شاه و سلطنت رای نمیدهند بلکه این تصویری که از این مبلغین این کمپین ها دست به دست میشود تنها باعث انزجار و خشم و نفرت بیشتر مردم ستمدیده و محرومان جامعه و باعث رسوايي و افشاگری قرار میگیرند.
مردم آزادیخواه، طبقه کارگر و زحمتکش جامعه صدها سال است در چنگال دو نیرو و دو حکومت ارتجاعی سلطنتی و اسلامی مینالند، خسته شده اند و امید به براندازی کلیه این سیستم اجحاف و سرکوب و کشتار را هرروز در مبارزه و اعتراض اند و خواهان تحقق بخشیدن یک دنیای بهتر مدون شده با رفاه اجتماعی و آسایش همگانی و یک زندگی شایسته و انسانی میباشند.
سوسیالیسم جواب کلیه این اشکالات هست، به امید برپایی یک جامعه سوسیالیستی و فارغ از هر گونه ستم و نابرابری و تبعیض و یک دنیای شاد و بهتر که بتوان یک جامعهای مدرن و سرزنده و قرن بیست و یکمی را بنیان نهاد. زنده باد سوسیالیسم! هەژار علی پور ، دوشنبه ۲۸ اکتبر ۲۰۱۹
اینرا هم بخوانید
هویت ما انسان و انسانیت است
کمونیسم ما کمونیسم کارگری، متفاوت تر از هر کمونیسمی است که بسیاری دیگر تحت عنوان …