پنتاگون: اعزام ۱۰ هزار نیرو به خاورمیانه دقیق نیست

«پاتریک شاناهان» کفیل وزارت دفاع آمریکا روز پنچشنبه دوم خرداد گفت برنامه‌هایی برای حفظ امنیت بیشتر منافع آمریکا در منطقه خاورمیانه در دست بررسی است، ولی اخبار مربوط به ارسال پنج یا ۱۰ هزار نیروی نظامی دقیق نیست.

آقای شاناهان در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: من امروز صبح از خواب بیدار شدم و در اخبار دیدم برخی می‌گویند ۱۰ هزار نیروی نظامی و دیگر گزارش‌ها می‌گوید پنج هزار نیروی نظامی قرار است فرستاده شود. نه ۱۰ هزار خبر درستی است و نه پنج هزار. این اخبار دقیق نیست.

اتریک شاناهان در پاسخ به پرسشی از سوی خبرنگار شبکه سی‌ان‌ان که آیا گزینه اعزام نیرو را بررسی می‌کنید یا نه گفت:‌ بله گزینه را مد نظر داریم. ولی چیزی که ما در حال بررسی آن هستیم، این است که چه کارهایی می‌توان انجام داد که حفاظت از نیروهایمان در خلیج فارس را بیشتر کند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز پنجشنبه به نقل از مقام‌های رسمی وزارت دفاع آمریکا نوشت ۱۰ هزار نیروی نظامی قرار است به منظور مقابله با تهدیدهای احتمالی ایران به منطقه اعزام شود.

منابع آسوشیتدپرس گفته‌اند هنوز تصمیم‌گیری نهایی درباره این طرح اتخاذ نشده و مشخص نیست آیا کاخ سفید با اعزام همه این سربازان یا بخشی از آنها به منطقه موافقت کند یا خیر.

به گفته این منابع، این طرح پاسخی به هیچ تهدید جدیدی از سوی جمهوری اسلامی نیست، اما به دنبال تقویت امنیت منطقه است. علاوه بر این نیروها، قرار است موشک‌های پاتریوت، کشتی‌های بیشتر و تلاش برای زیر نظر داشتن ایران بیشتر شود.

طی یک ماه گذشته تنش‌ها میان جمهوری اسلامی و ایالات متحده، افزایش پیدا کرده است. مقام‌های ایالات متحده می‌گویند اطلاعاتی دارند که نشان می‌دهد خطر تهدیدهای ایران جدی‌تر از گذشته است.

اواسط اردیبهشت، چهار کشتی در بندر فجیره امارات هدف خرابکاری قرار گرفتند و بعد به تاسیسات نفتی عربستان سعودی هم حمله شد. برخلاف خرابکاری در بندر فجیره که هویت عاملان آن در حد گمانه زنی ماند، حوثی‌های یمن که از حمایت ایران برخوردار هستند، مسئولیت حمله به تاسیسات نفتی عربستان را بر عهده گرفتند.

شامگاه یکشنبه ۲۹ اردیبهشت به وقت محلی عراق اعلام کرد که یک فروند راکت پرتاب شده به سمت منطقه به شدت محافظت شده «سبز» در بغداد، به نزدیکی سفارت آمریکا اصابت کرد.

آمریکا می‌گوید جهت آمادگی برای واکنش در صورت حمله احتمالی ایران یا عوامل نیابتی آن به منافع آمریکا و متحدانش، اقدام به افزایش نیروهای رزمی دریایی و هوایی آمریکا در خلیج فارس کرده است. ایالات متحده با اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و بمب افکن‌های ب۵۲ به خاورمیانه، آرایش نظامی‌اش در منطقه را در پاسخ به آنچه نشانه‌های نگران‌کننده از قصد و تدارک احتمالی ایران برای حمله به مواضع و نیروهای آمریکایی عنوان شده، تقویت کرده است.رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

سه معترض به حکم اعدام متهمان «بچه‌های اکباتان» بازداشت شدند

نیروهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی سهراب حسن‌خانی، مسعود وظیفه، و مجتبی ابراهیمی سه فعال سیاسی را …