کردهای سوریه پیش‌نویس قانون اساسی احمد شرع را رد کردند

 رهبری سیاسی مناطق تحت کنترل کردها در شمال شرقی سوریه هشدار داده که این پیش‌نویس می‌تواند “زمینه‌ساز بازگشت به دیکتاتوری” باشد.شورای دموکراتیک سوریه که به عنوان شاخه سیاسی نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) عمل می‌کند اعلام کرد که پیش‌نویس قانون اساسی احمد شرع، رئیس‌جمهور موقت سوریه را نمی‌پذیرد.

در بیانیه این شورا آمده است که پیش‌نویس ارائه‌شده تنها “شکلی جدید از اقتدارگرایی است و به جای ایجاد یک حکومت مشارکتی، قدرت را در دستان دولت مرکزی متمرکز می‌کند.”این شورا هشدار داده است که بر اساس قانون اساسی احتمالی مذکور، فعالیت‌های سیاسی به شدت محدود شده و تأسیس احزاب جدید مسدود خواهد شد.

در بیانیه این شورا آمده است: «ما هرگونه تلاشی برای بازگرداندن یک دیکتاتوری تحت پوشش یک دوره گذار را به‌شدت رد می‌کنیم.»این شورا همچنین خواستار بازنگری اساسی در پیش‌نویس قانون اساسی شده و اعلام کرده است که نسخه کنونی را به‌طور کامل مردود می‌داند. از دویچه وله

اینرا هم بخوانید

ترامپ: جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته‌ای «معقول» رفتار می‌کند!

ترامپ روز دوشنبه گفت جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته‌ای کنونی با ایالات متحده «معقول» رفتار …