اخبار حکومتی کرونا،61 فوتی و 611 بستری

لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفته استدر طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۶۸۶ نفر رسید.همچنین از دیروز تا امروز( ۲۲ بهمن ۱۳۹۹) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی،7585 بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۱۱ نفر از آنان نبستری شدند.

به گفته وی  ۳۷۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در در بخش های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.لاری ادامه داد: بر اساس آخرین تحلیل‌ها، ۳۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۳۴ شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

به گفته وی شهرستان‌های عجب شیر در آذربایجان شرقی، اردستان در اصفهان، اسفراین در خراسان شمالی، گرمسار در سمنان، بافت در کرمان، پاوه در کرمانشاه، بندرگز و کردکوی در گلستان، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رشت، رودبار، رودسر، صومعه سرا و لاهیجان در گیلان، آمل، بابل، بابلسر، بهشهر، تنکابن، جویبار، رامسر، ساری، سوادکوه، قائمهشر، محمودآباد، نکا، نور و نوشهر در مازندران، بستک، بندرلنگه و قشم در هرمزگان، بهار، تویسرکان و رزن در همدان و ابرکوه در یزد در وضعیت نارنجی قرار دارند.از ایسنا

اینرا هم بخوانید

تجمعات بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد

امروز یکشنبه ۱۱ آبان بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای اهواز، شوش، تهران و رشت و بازنشستگان معدن …