هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان پس از ملاقات با حسین امیرعبداللهیان همتای ایرانیاش در حاشیه اجلاس عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک خواستار ازسرگیری هرچهسریعتر مذاکرات اتمی با جمهوری اسلامی شد.
هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان که برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک رفته است، در چارچوب دیدارهای روز سهشنبه ۳۱ شهریور (۲۲ سپتامبر) خود با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ملاقات و گفتوگو کرد.
او با تاکید به از سرگیری هرچه سریعتر مذاکرات برای احیای برجام گفت، “نه در چند ماه آینده، بلکه هرچه سریعتر باید گفتگوها برگزار شوند.هایکو ماس افزود: «ما مایل به پایان موفقیتآمیز [مذاکرات] هستیم. ما میدانیم که آمریکاییها هم مایل و آماده هستند تحریمها را بردارند.»
در دیدار وزرای خارجه آلمان و ایران به روابط اقتصادی دوجانبه نیز اشاره شد. امیرعبداللهیان روابط اقتصادی و تجاری ایران و آلمان را “به هیچوجه راضیکننده ندانست و خواستار چارهاندیشی برای بهبود آن شد”.
هایکو ماس نیز وضعیت پایینتر از انتظار روابط اقتصادی را ناشی از “شرایطی که برخی از آنها در اختیار دو کشور نیست” دانست.از دویچه وله
روزنه rowzane خبری – تحلیلی