قطع هزینه‌های مذهب، نیابتی و اتمی – اصغر کریمی

نشریه ژورنال شماره ۱۱۵۳– فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

فلاحت‌پیشه، نماینده چند دوره مجلس، افشاگری کرد که فلان دستگاه سالانه بیش از ۱۰۰۰ میلیارد بودجه می‌گیرد که ژاپنی‌ها را مسلمان کند پس از شش‌سال یک نفر را مسلمان کرده که آنهم ژاپنی نبود! او گفت این یک دکان است.

مردم نفرت عمیقی از حکومت و نهادهای اسلامی و گله آخوند و آیت‌الله و دم و دستگاه سرکوب و نیابتی و یا پروژه هسته‌ای دارند و قطع هزینه‌های هنگفتی که سالانه صرف آنها می‌شود یکی از آرزوهای مردم است، اما این به شعار، تومار و بیانیه تبدیل نشده است. اینها همه ابزار تحمیق، کنترل و سرکوب مردم‌اند. صدها میلیارد دلار اموال نیز توسط مقامات و آیت‌الله‌ها و مافیای حاکم بالا کشیده شده است. همه این هزینه‌ها باید قطع شود، کلیه اموال دزدیده شده باید مصادره شود و صرف زندگی مردم شود.

اما آیا در شرایط کنونی، امکان طرح این مسئله و این مطالبات توسط مردم وجود دارد؟ بدنبال انقلاب زن زندگی آزادی رژیم بسیار ضعیف‌تر و مردم قوی‌تر شده‌اند و زمینه برای طرح چنین مطالباتی فراهم شده است. اگر یک مقام حکومتی مثل فلاحت‌پیشه علیه دکان مذهب و هزینه‌های آن، در رسانه‌های خود حکومت افشاگری می‌کند، مردم هم می‌توانند در بیانیه‌ها یا شعارهای تجمعاتشان خواهان حذف بودجه نهادهای مذهبی، حذف بودجه‌های نیابتی‌ها و اتمی و موشکی شوند، خواهان بازپس‌گیری صدها میلیارد دلار اموالی که توسط مفتخوران حاکم تصاحب شده و صرف آن برای کاهش فشارهای زندگی خود بشوند.

روشن است که اینها ابزار حفظ حکومتند و رژیم به هیچ قیمتی حاضر نیست از آنها دست بکشد. اما علیرغم این می‌توانیم و باید آنها را به گفتمانی عمومی تبدیل کنیم و با عمومی شدن گفتمان عقب‌نشینی‌هایی نیز به حکومت تحمیل کنیم. نفس طرح اینها عرصه‌ای از مبارزه علیه حکومت و سلب مشروعیت علنی از ارگان‌ها و بنیادهای آن است و صرف‌نظر از اینکه چقدر رژیم وادار به عقب‌نشینی شود از نظر سیاسی و مبارزاتی اهمیت دارد. بی‌حجابی، پایان‌دادن به سنگسار، داشتن ماهواره و خیلی چیزهای دیگر را هم به رژیم تحمیل کرده‌ایم. در این عرصه نیز باید جنبش قدرتمندی سازمان بدهیم.

این گفتمان و این خواست‌ها در شرایط کنونی ضرورت و مطلوبیت بسیار بیشتری پیدا کرده و طرح آنها با استقبال وسیع مردم مواجه می‌شود. باید آنرا به گفتمان، پلتفرم، کارزار و یک حرکت سیاسی مبارزاتی تبدیل کنیم و جبهه قدرتمندی علیه حکومت شکل بدهیم.

اینرا هم بخوانید

اجرای حکم شلاق علیه آتش شاکرمی- حسن صالحی

حکم شلاق آتش شاکرمی، خاله‌ی نیکا شاکرمی ـ از جان‌باختگان انقلاب زن، زندگی، آزادی  روز …