پسماند خطرناک در نخاله‌های پلاسکو

محمدحسین بازگیر رئیس محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه پسماند ساختمان پلاسکو باید تفکیک شود، گفت: احتمال دارد، پسماند‌های ویژه یا خطرناک مانند پسماند‌های الکترونیکی (e-waste) درون نخاله‌های به جامانده از ساختمان پلاسکو وجود داشته‌ باشد.

وی در مورد چگونگی امحای پسماند به جا مانده از آوارهای ساختمان پلاسکو گفت: بر اساس قانون متولی امحا این پسماند شهرداری است که باید به درستی فرآیند آن را اعم از تفکیک، بازیافت و دفن در محل درست انجام دهند.

نخاله ساختمان پسماند عادی محسوب می‌شود، اما با توجه به فرآیند شکل‌گیری این نخاله‌ها احتمال می‌دهیم؛ پسماند‌های ویژه یا خطرناک مانند پسماند‌های الکترونیکی (e-waste) درون نخاله‌های به جامانده از ساختمان پلاسکو وجود داشته باشد.

بنابراین باید تفکیک در این نخاله‌ها حتما صورت بگیرد، اجزای خطرناک آن جدا شده و در فرآیند درستی جدای از دیگر زباله‌ها امحا شوند.بازگیر با بیان اینکه پیگیر امحا درست این نخاله‌ها هستیم و با شهرداری در این زمینه مکاتبه داشتیم، گفت: یک گروه کارشناس را تعیین کرده‌ایم تا بر مراحل امحای پسماند‌های دپو شده در منطقه هروی نظارت کنند.

از آنجا که ممکن است؛ اموال مردم در این نخاله‌ها باشد و همچنین از آنجایی که پسماندهای داخل نخاله‌ها نیز قابل انتشار نیست که در سطح شهر پخش شود؛ بهتر است؛ روال کار بر اساس ملاحظات پیش برود و ضرب‌العجلی در این زمینه وجود ندارد.

بازگیر در مورد اینکه آیا این حجم از نخاله قابل تفکیک است یا خیر؟ توضیح داد: این حجم از نخاله در برابر نخاله‌های ساختمانی که روزانه در سطح شهر تهران تولید می‌شود؛ مقدار زیادی نیست، حجم نخاله‌های پلاسکو ۲۷-۲۸ هزار تن است، در حالی که در تهران روزانه ۵۰ هزار تن پسماند ساختمانی تولید می‌شود.ایلنا

 

اینرا هم بخوانید

اعتصاب در شهرهای سیستان و بلوچستان درسالروز جنایت جمعه خونین زاهدان

شنبه ۸ مهر ۱۴۰۲.زاهدان طبق فراخوان از قبل اعلام شده در سالگرد جنایت جمعه خونین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *