انقلاب زنانه: گشت ارشاد نمیخواهیم چه در خیابان چه در توییتر

?اخیرا حساب کاربری به نام آیلیش، کاربرانی که تصاویر خود را در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند، به “خودنمایی” یا “بدن نمایی” و “با عقده توجه” متهم کرد.

?در اعتراض به این نوع رویکرد، تعدادی از کاربران عکسهای عریان و نیمه عریان خود را به اشتراک گذاشتند. کاربرانی که غالبان زن بودند و با انتشار عکسهایشان به نوعی نشان دادند هیچ کسی حق ندارد برای دیگران و نحوه پوشش و نوع فعالیت آنها تا زمانی که به کسی آسیبی نرسانند، تعیین تکلیف کند.

?انقلاب زنانه به این کاربران زنده باد میگوید و ضمن حمایت از آنها معتقد است که حق مسلم هر شخص است که به هر شکلی که علاقه دارد در فضای مجازی از خودش پست بگذارد. هیچ کاربری چه حقیقی و چه حقوقی حق ندارد نقش گشت ارشاد و نقش امر به معروف و نهی از منکر را در شبکه های اجتماعی ایجاد کند.

?هیچ کس حق ندارد با توهین و رفتارهای هجومی فضای شبکه های اجتماعی را برای کاربران ناامن و محدود کند. این موضوع کاملا شخصی و بسته به تفکرات و سبک زندگی هر فرد است.

?انقلاب زنانه بر این باور است که جمهوری اسلامی به اسم دین و اخلاق دیی به خود اجاره داده که در زندگی مردم در جامعه و فضای مجازی دخالت کند و خشونت را ترویج دهد. این روند همواره مورد انزجار مردم بوده و کاربران اجاره نمیدهد که اکانت هایی عملکرد گشت ارشاد را تکثیر کرده و در توییتر به امر و نهی مستقیم و غیر مستقیم بپردازند؛ با این فرق که گشت ارشاد خشن تر و حکومتی است.

?جوانان به ویژه زنان ایرانی همواره با برخوردهای خشن کمیته های گشت و ثارالله و ارشاد و بسیج و ماموران حراست ادارات و نهادهای دولتی، دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و حتی مکان‌های فرهنگی مانند سالن‌های تئاتر و کنسرت‌ها روبه‌رو بوده اند، نیروهای حکومتی که همواره تلاش کردند فضا را برای زنان ناامن کرده اند، بنابراین همچون خیابانها که زنان در جدال با این خشونتگران هستند، نمیگذارند پای این روند خشونت آمیز به شبکه های اجتماعی باز شود.

عکس از آرشیو

اینرا هم بخوانید

جمهوری اسلامی ایران از زن میترسد- مریم فرهادی

جمهوری اسلامی ایران ازجنس زن میترسد و خوب قدرت زن را میشناسد ترسی که این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *