روز چهارشنبه دادگاه استیناف پاریس بر اساس مفاد کنوانسیون حقوق بشر اروپا با درخواست استرداد این افراد به ایتالیا مخالفت کرد.
دادگاهی در فرانسه با درخواست استرداد اعضای سابق «بریگارد سرخ» به ایتالیا مخالفت کرد. لازم به توضیح است دولت امانوئل ماکرون از درخواست استرداد حمایت کرده بود.این افراد، مظنون به همکاری و فعالیت در گروه بریگاد سرخ و سازماندهی ترور علیه «ثروتمندان» و «سیاستمداران» می باشند.
بریگارد سرخ نام یک گروه چپ رادیکال فعال در دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی در ایتالیا است. مظنونان پرونده که هشت مرد و دو زن هستند جزو اعضای پیشین این گروه هستند و سالهاست که به فرانسه پناه آورده اند. اغلب آنها در دهه ششم و هفتم زندگی هستند. یکی از مهم ترین آنها سوء قصد به جان آلدو مورونخست وزیر ایتالیا در سال ۱۹۷۸ است.
وزرای دادگستری دولت های مختلف اروپایی که در یک دهه اخیر سرکار بوده اند بارها از فرانسه و دستگاه قضایی این کشور خواسته اند تا با درخواست استرداد این مظنونان موافقت کند.
حکم دادگاه پاریس مبنی بر عدم استرداد اعضای پیشین گروه بریگارد سرخ، حامیان چپ رادیکال این گروه را در بیرون دادگاه خوشحال کرد. ایرنه ترل، وکیل مدافع هفت تن از اعضای گروه بریگارد سرخ پس از حکم دادگاه به خبرنگاران گفت: « امروز شاهد پیروزی حق، انسانیت و عدالت دربرابر درخواست دولتها هستیم.» موسس گروه بریگاد سرخ رناتو کورچیو بود. فلسفه اصلی تشکیل این گروه انقلابی مبارزه با فساد سیاستمداران وابسته به ثروت و قدرت بود. این گروه یکی از اولین مخالفان تشکیل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، هم بودند. آنها قصد داشتند با فعالیت های خود ایتالیا را از ناتو خارج کنند. برگرفته ازیورونیوز