دویچه وله:سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، امروز دوشنبه ۱۲ آبان (۳ نوامبر)، از فعال شدن مجدد کنسولگری ایران در شهر بن آلمان خبر داد.
اسماعیل بقایی با اشاره به “مشکلات زیاد” ایجادشده برای شهروندان ایرانی مقیم آلمان به دلیل تعطیلی کنسولگریهای جمهوری اسلامی در این کشور، گفت: «اما ما تلاش کردیم با راهکارها و تمهیدات مختلف این مشکلات را کاهش دهیم. بهعنوان نمونه، سفارت ایران در برلین فعالیتهای کنسولی خود را بهطور قابل توجهی افزایش داد.»
وی در ادامه گفته: «همچنین در مذاکرات اخیر با طرف آلمانی، موفق شدیم مجوزهای لازم برای فعال کردن سرکنسولگری در بن را اخذ کنیم و سایر موارد نیز همچنان در حال پیگیری و مذاکره با طرف آلمانی است.»دولت پیشین آلمان یک سال پیش هر سه سرکنسولگری ایران در شهرهای فرانکفورت، مونیخ و هامبورگ را تعطیل کرده بود. این اقدام در اعتراض به اعدام جمشید شارمهد، شهروند ایرانی−آلمانی، توسط جمهوری اسلامی و نقض حقوق بشر در ایران صورت گرفته بود.
روزنه rowzane خبری – تحلیلی