ادامه اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه

به ‌دنبال پرداخت نشدن معوقات مزدی کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، اعتراضات  در این واحد صنعتی امروز از سر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، به‌دنبال پرداخت نشدن معوقات مزدی کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه، اعتراضات در این واحد صنعتی امروز شنبه (۱۴بهمن ماه) بار دیگر آغاز شده و آنطور که کارگران این واحد صنعتی می‌گویند؛ به دلیل بدحسابی کارفرما، همکاران آنها در بخش‌های کشاورزی و صنعتی با متوقف کردن تولید هنوز در اعتراض  به سر می‌برند.

در مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، نزدیک به ۴ هزار کارگر به‌صورت رسمی، پیمانکاری و روزمزد مشغول به کار هستند و براساس اظهارات کارگران؛ مطالبات مزدی کارگران رسمی سه ماه به تاخیر افتاده و کارگران پیمانکاری و روزمزد نیز دوم ماه مطالبات مزدی از کارفرما طلبکارند.

به گفته کارگران، جدا از مطالبات مزدی پرداخت نشده، پاداش و بهربرداری سال‌های ۹۴ و ۹۵ به همراه ۸ ماه حق بن سال ۹۵ آنها پرداخت نشده و با وجود آنکه قرار بود کارفرمای جدید، مسئولیت تسویه این مطالبات را برعهده بگیرد اما هنوز مبلغی به آنها پرداخت نشده‌است.

کارگران کشت و صنعت هفت تپه با یادآوری اینکه پس از اتفاقاتی که در جریان تجمعات اواخر پاییز و اوایل زمستان امسال آنها افتاد، مسئولان دولتی؛ مدیریت خصوصی را ملزم کردند در کنار پرداخت طلب جاری، سایر معوقات قبلی را پرداخت کند، افزودند: مطالبات معوقه را که نگرفتیم هیچ، قرار بود کارفرما با همه کارگران روزمزدی شرکت قرارداد ۸۹ روزه امضا کند که آنهم  عملی نشده است.

آنها  در خاتمه ادامه دادند: مسئولان دولتی می‌توانند در صورت بدحسابی مدیریت بخش خصوصی مجتمع نیشکر هفت تپه، وی را به انجام تعهدای که در برابر کارگران دارد، ملزم کنند.

اینرا هم بخوانید

آمریکا: تعلیق همکاری جمهوری اسلامی با آژانس غیرقابل قبول است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی …