استاندار تهران، کشته های آبان کمتراز۱۵۰۰ نفر، بعدا آمار میدم

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، درباره تعداد کشته‌شدگان آبان ماه ۹۸ با تاکید بر اینکه تعداد کشته شده‌ها قطعا خیلی کمتر از ۱۵۰۰ نفر است گفت: قرار شده که تعداد کشته شده‌ها توسط پزشکی قانونی و دیگر نهاد‌ها اعلام شود.

وی در پاسخ به این سوال که چرا کسی زیر بار مسئولیت اعلام تعداد کشته شده‌های آبان نمی‌رود، حتی شما به عنوان استاندار از اعلام تعداد افراد کشته شده امتناع می‌کنید، بیان کرد: قرار نیست که ما آن را اعلام کنیم بلکه قرار بوده دستگاهی که متولی این کار است آن را اعلام کند.

محسنی بندپی افزود: در جلسه شورای امنیت کشور قرار شد مرجعی که به لحاظ قانونی عهده‌دار این مساله است تعداد کشته شده‌ها را اعلام کند اما آنچه که مسلم است تعداد اصلی این مقداری که اعلام شده نیست.استاندار تهران گفت: می‌توانم در جلسه آینده تعداد دقیق کشته شده‌های آبانماه استان تهران را استعلام کرده و اعلام کنم.از وب سایت انتخاب

اینرا هم بخوانید

 دستگیری بیش از۵۰ نفر به اتهام “جاسوسی” در مناطقی از جنوب سیستان و بلوچستان

رسانه های حکومتی از  دستگیری بیش از ۵۰ نفر به اتهام”جاسوسوسی” در مناطقی از جنوب …