بادبزن و آفتابه پاسخ به قطع برق – کیوان جاوید

نشریه ژورنال شماره ۱۰۳۴ – فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه

مهدی مسائلی دبیر سندیکای صنعت برق درباره موضوع کسری برق و خاموشی گفته است: “مردم بادبزن و آفتابه تهیه کنند تابستان سختی پیشِ رو داریم و راهی جز کم‌مصرف کردن نیست”. به‌صراحت می‌گوید: “به نظر بنده باید این موضوع را به‌عنوان باور در زندگی بپذیریم و خود را با این شرایط تنظیم کنیم”.

زندگی مردم در ایران همچنان با سرعت به‌سوی فلاکت بیشتر در حرکت است. هر ناکسی که از راه می‌رسد دست به این سفره پهن‌شدهٔ زندگی مردم دراز می‌کند و ذره‌ای بیشتر از آن می‌کند و رنج و بدبختی و سیه‌روزی بیشتری بر جامعه حاکم می‌کند.

حاکمان اسلامی دیگر حتی وعده‌های پوچ و خشک‌وخالی و بی‌هزینه هم نمی‌دهند. صاف‌وساده مردم را مسخره می‌کنند و تخت‌گاز در نابودی زندگی‌های بیشتر پیش می‌رانند. آخرین نمونه همین است که با بی‌هیچ شرمی به مردم گفته می‌شود، “بروید بادبزن و آفتابه” بخرید تا در تابستان گرمتان نشود.

برای حاکمان کثیف اسلامی مهم نیست خمیر نان در نانوایی‌ها از بین برود و مردم آب نداشته باشند که حمام کنند یا در گرمای کشنده جنوب ایران و دیگر مناطق، کولر برای خنک‌شدن نداشته باشند. برای این هیولاهای ضد بشر مهم نیست برق بیمارستان حین عمل جراحی قطع شود و بیمار زیر تیغ جراحی حتی جان بسپارد.

برای این جماعت فاسد، خونخوار، بچه‌کُش، شکنجه‌گر و صدالبته مولتی‌میلیاردر مهم نیست یک جامعه غرق در فقر و بی بهداشتی و بی درمانی ازهم‌پاشیده شود. فقط برایشان حجاب مهم است و نظامی‌کردن مدارس و پول فرستادن برای تروریست‌های دست‌پرورده خودشان.

آنچه اینجا برای ما مردم، همه ما در سراسر ایران اهمیت حیاتی دارد و از نان شب هم مهم‌تر است اعتراضات هماهنگ و سراسری است. تا وقتی به این درجه از اتحاد و همبستگی سراسری نرسیم، آش همان و کاسه همان است. اعتراضات فعلی در محل زندگی خودمان را به یک دریای مبارزه سراسری تبدیل کنیم. آنگاه خواهیم دید هم برق داریم و هم آب و هم زندگی. راز طول عمر حکومت اسلامی ممانعت از اتحاد سراسری ما است. موانع را برای سرنگونی حکومت اسلامی از میان برداریم. در این مبارزه در صدها شبکه مبارزاتی موجود متشکل شویم، در ایجاد چنین شبکه‌های مبارزاتی کوشا باشیم و به رهنمودهای مبارزاتی حزب کمونیست کارگری عمل کنیم.

اینرا هم بخوانید

وقاحت و حماقت پزشکیان – منظر دریاکناری

نشریه ژورنال شماره ۱۰۴۲ – فایل پی دی اف – ویژه تلفن همراه پزشکیان این …