ترجمه متن نامه کمپین برای آزادی کارگران زندانی به سازمان جهانی کار (ای ال او)
ما بارها و بارها شما را از نقض وحشتناک حقوق کارگران و مردم توسط جمهوری اسلامی در ایران آگاه کرده ایم. گزارش سازمان عفو بین الملل ، منتشر شده در 2 سپتامبر 2020 ، با عنوان ، ایران: ویرانگران انسانیت – بازداشت های گسترده ناپدید شدگان و شکنجه شدگان در خیزش مردمی آبان ٩٨” به وضوح نشان میداد که در ایران چه میگذرد. گرچه فقط گوشه ای را بیان کرد.
از توجه بر انگیزترین این جنایات شلیک عمدی به هواپیمای مسافربری پرواز 752 اوکراین و قتل فجیع 176 مسافر و خدمه بی گناه آن در ژانویه امسال، و پس از آن اعدام نوید افکاری قهرمان جوان کشتی در ٢٢ شهریور سال جاری به جرم شرکت وی در اعتراضات مردمی بود.
به دنبال اعتراضات گسترده در ایران در آبان ٩٨ علیه فقر، افزایش شدید قیمت ها و محرومیت مردم از پایه ای ترین حقوق خود ، 1500 تن از معترضین به ضرب گلوله به قتل رسیدند و بیش از 8 هزار نفر دستگیر شدند و هنوز در زندان هستند. این رژیم وحشی همچنین بار دیگر آزار و اذیت فعالان کارگری را افزایش داده است – از بازداشت بیشتر تا آزار و اذیت کسانی که در زندانند و همچنین آزار خانواده های زندانیان. احکام سنگین زندان برای فعالان کارگری در سه سال گذشته یک رکورد داشته است. آنها حتی بسیاری از زندانیان سیاسی را که در حال گذراندن مجازات طولانی مدت زندان خود هستند، مجددا در درون زندان محاکمه کرده و احکام سنگین تری را علیه آنها صادر میکنند. یکی از این نمونه ها اسماعیل عبدی، عضو هیئت اجرایی کانون صنفی معلمان تهران است که به 10 سال دیگر محکوم شد. در حالی که 6 سال حکم داشته است. آتنا دائمی، فعال دفاع از حقوق کودکان و دفاع از حقوق زن در حالی که در زندان است، چند بار محاکمه شده و اخیرا به 2 سال دیگر زندان محکوم شده است. جعفر عظیم زاده هم مجدداً محاکمه و پس از محکومیت وی به 5 سال ، به 13 ماه اضافه بر محکومیت قبلی محکوم شده است. بسیاری از معلمان، کارگران و دانشجویان به دلیل اعتراض به بی عدالتی های اجتماعی در زندان به سر می برند.
فشار بر فعالان کارگری و فعالان سیاسی در داخل زندان ها بسیار زیاد است. محرومیت از دارو، نداشتن حمام و دوش آبگرم، آزار و اذیت، شکنجه و تهدید جانی همگی از خطرات و مشکلات جدی ای است که این زندانیان هر روزه با آن دست و پنجه نرم میکنند.
تلاش برای ایجاد تشکل های مستقل از دولت در ایران جرم است. غیر از سازمانهای دولتی مانند “خانه کارگر” و “شوراهای اسلامی”، که سازمانهای دست ساز دولت برای جاسوسی و مقابله با کارگران هستند، هیچ تشکل کارگری دیگری حق انجام فعالیت کارگری سازماندهی شده را ندارد.
رژیم اسلامی ایران بهیچوجه نماینده مردم و کارگران نیست. این یک حکومت قاتل مردم است. چنین رژیمی نه فقط نباید در ILO باشد، بلکه باید در دادگاههای بین المللی به جرم جنایت علیه بشریت محاکمه شود. این رژیم باید از ILO و همه نهادهای بین المللی اخراج گردد.
تاکنون تعدادی از اتحادیه های بین المللی و فعالان مشهور اجتماعی از درخواست ما برای اخراج رژیم اسلامی از سازمان بین المللی کار و بایکوت سیاسی آن حمایت و آنرا تایید کرده اند. این اتحادیه ها و فعالان عبارتند از:
١- استفن فون سیچوفسکی رئیس VDLC کانادا ، نماینده 60،000 کارگر
٢- استفانی اسمیت رئیس BCGEU کانادا ، نماینده بیش از 80،000 عضو
٣- سعید نعما ، رئیس فدراسیون کارگران عراق
٤- حزب همبستگی در سوئیس ،
٥- کمیته آزادی زندانیان سیاسی از ایران (CFPPI) ،
٦- جان کلارک ، سازمان دهنده OCAP ، در کانادا ،
٧- Paul McAleer – دبیر شعبه سیدنی اتحادیه دریایی استرالیا ، 73،931 عضو
٨-اتحادیه کارگران پست کانادا (انتاریو)
٩- کمیته بین المللی علیه اعدام (ICAE)
١٠-صبحی البدری ، نایب رئیس فدراسیون کارگران و کارمندان عراق
١١- اتحادیه کارگران تولیدی استرالیا (AMWU)
- همچنین اتحادیه پست کانادا و فدراسیون کارگری نروژ (LO ) در ملاقات با اعضای نهاد ما، حمایت خود را از اخراج رژیم اسلامی از ILO اعلام کرده اند.
Free Them Now به سازمان جهانی کار به دلیل سکوت و مماشات با چنین رژیم قاتلی بطور جدی اعتراض دارد. شما حتی در مورد نقض مداوم کنوانسیون های اعلام شده توسط سازمان خودتان توسط رژیم ایران، سکوت می کنید. این شرم آور است که این رژیم عضو ILO است!
همچون رژیم آپارتاید نژادی آفریقای جنوبی، این رژیم آپارتاید جنسی نیز باید با بایکوت و انزوای بین المللی مواجه شود. این رژیم باید از همه نهادهای بین المللی بویژه و قبل از همه از نهادی که اسم کارگران را بر خود دارد اخراج شود. .
کارگران زندانی و کلیه زندانیان سیاسی باید بدون قید و شرط و فوری آزاد شوند!
با احترام:
شهلا دانشفر ، سخنگوی Free Now Now ، برای آزادی کارگران زندانی در ایران
کاظم نیک خواه مسئول روابط بین المللی
https://free-them-now.com/
رونوشت به:
ITUC info@ituc-csi.org
عفو بین الملل sct@amnesty.org.uk
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد infodesk@ohchr.org