تخلفات میلیاردی سازمان هدفمندی یارانه‌ ها

مهر، کوچکی‌نژاد رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها گفت: میلیاردها تومان از منابع مالی سازمان هدفمندی یارانه‌ها منحرف و در جاهایی غیر از تولید هزینه شده است. وی با اشاره به اینکه در سازمان هدفمندی یارانه‌ها تخلفات بسیار زیادی صورت گرفته است، گفت: برای مثال مطابق با ماده ۸ قانون هدفمندی یارانه‌ها، باید یارانه به بخش تولید داده شود اما تاکنون هیچ اراده و تصمیمی برای پرداخت یارانه تولید وجود نداشته است و به احتمال زیاد میلیاردها تومان از منابع مالی هدفمندی یارانه‌ها منحرف و در جاهای دیگر هزینه شده است.

ما گزارش خود را تکمیل کرده و به کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه دادیم و پاسخ دولت هم دریافت شد و دولتی‌ها از خودشان دفاع کردند.گزارش هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه‌ها بسیار شفاف است اما متاسفانه کمیسیون اقتصادی مجلس در این باره تعلل می‌کند در حالی که موظف است هر چه سریع‌تر این گزارش را جهت قرائت به صحن علنی مجلس ارائه دهد. سازمان هدفمندی یارانه‌ها برخی از مطالب مندرج در گزارش ما را تکذیب کرده است که پس از قرائت این گزارش در صحن علنی و ورود قوه قضاییه به این پرونده مشخص می‌شود چه کسی درست می‌گوید.

پس از آنکه گزارش ما درباره تخلفات صورت گرفته در صندوق ذخیره فرهنگیان به قوه قضاییه ارسال شد، بسیاری از عوامل و کسانی که در بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان اموال مردم را تاراج کرده بودند، روانه زندان شدند و صحت گزارش ما به همه اثبات شد.

اینرا هم بخوانید

هانا نویمن،رئیس بخش ایران در پارلمان اروپا: تلاش برای قرار گرفتن نام سپاه در فهرست تروریستی ادامه دارد

هانا نویمن رئیس بخش ایران در پارلمان اروپا با اشاره به تلاش های خود و …