ترامپ:خامنه‌ای و دفتر او را در فهرست تحریم‌ها قرار می‌دهد

روز دوشنبه ۳ تیرماه در کاخ سفید به خبرنگاران گفت با تحریم رهبر جمهوری اسلامی و دفتر او، دسترسی آیت الله خامنه‌ای به تمامی منابع مالی قطع می‌شود.

پرزیدنت ترامپ گفت: رهبر جمهوری اسلامی مسئول اقدامات خصمانه ایران است.

این خبر در حال تکمیل است…

پیشتر اعلام شده بود، ایالات متحده آمریکا قصد دارد تحریم‌های سنگین‌تری را علیه ایران اعمال کند.

آمریکا از سال ۲۰۱۸ و از زمان خروج از توافق اتمی موسوم به برجام، تحریم‌های قبلی ایالات متحده علیه ایران را بازگردانده و تحریم‌های بیشتری را نیز به آن افزوده است. در حال حاضر نفت ایران به طور کامل از سوی آمریکا تحریم شده است.

در حال حاضر هم مایک پمپئو، وزیر خارجه ایالات متحده، و هم برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، در منطقه به سر می‌برند و مشغول رایزنی با متحدان هستند. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، مایک پمپئو روز دوشنبه با ملک سلمان، پادشاه عربستان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

این گزارش می‌گوید که وزیر خارجه آمریکا همچنین در جده، با محمد بن سلمان، ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی، دیدار کرد. موضوع تخاصم‌های ایران، محور گفت‌وگوی آقای پمپئو گزارش شده است.

وزیر خارجه ایالات متحده پس از عربستان سعودی راهی امارات متحده عربی می‌شود. وال‌استریت جورنال در گزارشی نوشته هدف آمریکا، اطمینان دادن به متحدان خود در منطقه در مورد اقدامات خصمانه ایران است.

برایان هوک، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران، نیز در مسقط، پایتخت عمان،به خبرنگاران گفت ایالات متحده به دنبال رسیدن به توافقی جامع با جمهوری اسلامی است که مساله برنامه‌ هسته‌ای، برنامه موشکی، و اقدام‌های ایران در منطقه را در برگیرد.

آقای هوک افزود در صورتی که دو طرف به چنین توافقی دست پیدا کنند، ایالات متحده آمادگی دارد که همه تحریم‌ها را علیه ایران لغو کند.

جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید هم روز یکشنبه و در اسرائیل گفت که ادامه تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای و تهدید به فراتر رفتن از حدود توافق شکست‌خورده هسته‌ای در روزهای آینده نشانه‌های کشوری که به دنبال صلح باشد، نیست.

تنش بین آمریکا و ایران در یک ماه اخیر افزایش یافته است.

بعد از اینکه جمهوری اسلامی یک پهپاد آمریکا را بر فراز حریم بین المللی سرنگون کرد، روز جمعه رئیس جمهوری ایالات متحده اعلام کرد که قرار بود به سه مکان در ایران حمله نظامی شود، اما تنها ۱۰ دقیقه قبل از حمله از این کار منصرف شد.

ایالات متحده خواستار نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله ایران به پهپاد آمریکایی و از افزایش تنش آفرینی جمهوری اسلامی در خاورمیانه شده است.

دولت پرزیدنت ترامپ در یکسال اخیر فشار حداکثری را بر ایران اعمال کرده و گفته است که رژیم ایران باید مثل یک کشور عادی رفتار کند و از تلاش برای دستیابی به جنگ‌افزارهای هسته‌ای، برنامه گسترده موشکی، کمک به تروریسم، و سایر اقدامات تنش برانگیز خود دست بردارد.

پرزیدنت ترامپ پیشتر اعلام کرد که آماده مذاکره بدون پیش شرط با ایران است، اما رهبر جمهوری اسلامی هرگونه مذاکره را رد کرد.رادیو آمریکا

اینرا هم بخوانید

نخست‌وزیر عراق: سامانه پدافندی مناسبی برای مقابله با عبور جنگنده‌های اسرائیل نداشتیم

محمد شیاع سودانی نخست‌وزیر عراق در مصاحبه اختصاصی با بی‌بی‌سی گفت «دلیل اینکه نتوانستیم مانع …