ترامپ: می‌خواهم با ایران مذاکره کنم، ولی آنها هنوز آماده نیستند

رادیو فرانسه:ترامپ روز چهارشنبه و در پایان نشست کابینه خود در کاخ سفید به پرسش‌های خبرنگاران در مورد خروج نیروهای آمریکا از سوریه پاسخ داد. او در باره نگرش و رویکرد خود در باره ایران گفت که ایران نسبت به زمانی که او رئیس ‌جمهوری شده بسیار فرق کرده است و “ایران هم اکنون دارد نیروهایش را از سوریه و یمن خارج می‌کند. ایران قدرتی در خاورمیانه بود و قصد داشت کل خاورمیانه را بگیرد و اسرائیل را هم از بین ببرند و بعد به دلیل آن توافق اتمی وحشتناک هم، هر قدر بخواهند بمب اتمی بسازند. ایران نسبت به ۱۹ ماه پیش، وضعیت بسیار متفاوتی دارد. دیگر آن کشور (سابق) نیست. برای ایران حالا بحث بقا و دوام مطرح است.

ترامپ در ادامه سخنانش باره ایران گفت: “آنان هر هفته در شهرهای مختلف شاهد تظاهرات بیشتری هستند. به دلیل اقدامات ما، ارزش پول ملی‌ آنها سقوط کرده و خبرهای بد بسیاری برای آن‌ها در راه است. اقدامات مالی ما در باره ایران ، آنها را حسابی گرفتار کرده است.”

ویهمچنین گفت: “البته من می‌خواهم با ایران مذاکره کنم، ولی فکر می‌کنم آنها هنوز آماده نیستند، اما آماده خواهند شد.

 ترامپ، در باره خروج نیروهای آمریکایی از سوریه به خبرنگاران گفت: “ما از سوریه بیرون می‌آییم و هوشمندانه بیرون می‌آییم و من هیچ وقت نگفتم همین فردا بیرون می‌آییم.”

رئیس جمهوری ایالات متحده تأکید کرد، برای خارج کردن نیروهای آمریکایی از سوریه عجله‌ای ندارد و افزود: “ما به آرامی سربازانمان را به خانه می‌فرستیم تا با خانواده‌هایشان باشند، در حالی که همزمان با بقایای داعش می‌جنگیم.”

اینرا هم بخوانید

اعتراض کارگران طرح آبیاری کارون بزرگ

ایلنا:صبح امروز گروهی از کارگران شرکتی بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری و زهکشی کارون بزرگ برای …