تیراندازی مرگبار در لاس وگاس؛ تعداد کشته ها به ۵۰ نفر رسید

رادیو آمریکا:تیراندازی در لاس وگاس دستکم ۵۰ کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی بجا گذاشت.

به گزارش پلیس لاس وگاس یک فرد مهاجم با تیراندازی به شرکت کنندگان در کنسرتی در یک محوطه آزاد در نزدیکی مرکز شهر، دستکم ۵۰ تن را کشت و بیش از ۲۰۰ نفر را زخمی کرد. انتظار می رود بر شمار قربانیان حادثه افزوده بشود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر خود، به خانواده های قربانیان این تیراندازی تسلیت گفت و با آنها همدردی کرد.

 به گفته شاهدان عینی صدای رگبار تیراندازی بی وقفه شنیده می شد. شرکت کنندگان در کنسرت پس از شنیدن صدای بی وقفه رگبار تیراندازی، وحشت زده تلاش می کردند از صحنه بگریزند یا در نقطه ای پناه بگیرند.

حمله یکشنبه شب در لاس وگاس مرگبارترین تیراندازی در تاریخ آمریکا محسوب می شود.

فرد مهاجم، استیون پدیک، ۶۴ ساله، ساکن لاس وگاس، به گفته پلیس از طبقه ۳۲ هتل کازینوی مندلی بی با سلاح اتوماتیک تماشاگران کنسرت را هدف تیراندازی قرار داده است.

استیون پدیک در عملیات ماموران ویژه پلیس آمریکا کشته شد. پلیس در ادامه تحقیقات درباره کشتار لاس وگاس، ماری لو دانلی را دستگیر کرده است که گفته می شود هم خانه پدیک است.

اینرا هم بخوانید

آمریکا: تعلیق همکاری جمهوری اسلامی با آژانس غیرقابل قبول است

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی …