خزعبلات امام جمعه تهران در باره” ۲۱ تیر روز عفاف و حجاب” جمهوری اسلامی

خزعبلات امام جمعه تهران در باره” ۲۱ تیر روز عفاف و حجاب” جمهوری اسلامی.وی می گوید:”شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۴ مصوبه خوبی در زمینه حجاب داشت که بیش از ۳۰۰ ماده داشته و برای ۳۲ دستگاه تکلیف تعیین کرده است”…. خزعبلات وی برگرفته از ایسنا ضمیمه است.

ایسنا به نقل از خاتمی نوشت:روز ۲۱ تیر روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است. شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۸۴ مصوبه خوبی در زمینه حجاب داشت که بیش از ۳۰۰ ماده داشته و برای ۳۲ دستگاه تکلیف تعیین کرده است. رئیس جمهور  اخیرا این مصوبه را ابلاغ کرده و امیدواریم اجرای این مصوبه تاثیر خوبی در گسترش حجاب بگذارد.

بنده در این زمینه ۱۰ نکته آماده کردم که ارائه کنم. اول اینکه فلسفه حجاب تکریم شخصیت زن است، زن گوهر است گوهر عفافش با گوهر حجابش می تواند نقش آفرین باشد، امام در صحیفه اش می فرماید اسلام می خواهد شخصیت زن را حفظ کند و از او انسانی جدی و کارامد بسازد. مقام زن این نیست که بزک کرده و با سَر باز به خیابان بیاید، این مقام زن نیست بلکه عروسک بازی است. سلام و درود خدا بر امام راحل که کلمات امام، امام کلمات است. 

نکته دوم این است که اصرار بر حکم الهی حجاب به منزله نادیده گرفتن دیگر منکرات نیست. عده‌ای می گویند چرا به چهار تار موی زن که بیرون است گیر می دهید اما به دزدی ها و اختلاس‌ها گیر نمی دهید. بنده و سایر خطبای جمعه از جمله کسانی هستیم که همواره بر برخورد با دزدان و مفسدان اقتصادی تاکید داشتیم و قوه قضاییه نیز ورود خوبی به این عر صه داشته است اما بزرگ شدن گناهی به معنای تحقیر گناه دیگر نیست، قطعا دزدی کردن و اختلاس گناه است اما بی حجابی هم گناه است، اتفاقا بسیاری از بی حجابها، زنها و بچه های همان دزدها هستند.

نکته سوم این است که در بیش از ۱۰ آیه قرآن و ده ها روایت سخن از حجاب است، کسی نمی تواند قرآن را قبول داشته باشد اما حجاب را قبول نداشته باشد. از مراجع عظام تقلید پرسیدند که آیا حجاب از ضروریات دین است و حکم بی اعتنایی به آن چیست؟ اکثر مراجع در پاسخ گفتند که حجاب از ضروریات دین است و رهبری نیز تاکید داشتند که اصل حجاب ضرورت دین است و بی اعتنایی به اصل حجاب و عدم رعایت آن معصیت  است.

وی با بیان اینکه منش بانوان ایرانی حجاب و پوشش بوده است، گفت: تاریخ بی حجابی در این کشور به دو نفر باز می گردد؛ اولین فرد قرة العین بهایی بوده که در سال ۱۲۶۳ با بی حجابی مردم را به بهایت دعوت می کرد و دومین فرد رضاخان قلدر بود که در ۱۲ خرداد ۱۳۱۳ او را به ترکیه بردند و ۱۰  روز به او یاد دادند چطور دین ستیز باشد و اولین چیزی که یادش دادند این بود که برای پیشرفت باید حجاب برداشته شود، آن هم به عنوان نوکر و برده پذیرفت و آمد و عمل کرد که نتیجه آن فاجعه مسجد گوهرشاد شد. اما تاریخچه حجاب، قرآن و فاطمه است. حرف من به بی حجابها این است که کدام تاریخ را می پسندید؟، آیا تاریخچه قرة العین بهایی یا رضاخان بی دین را می خواهید یا تاریخ قرآن و فاطمه را؟. فلذا مسئله حجاب یک مسئله فرعی نیست، بلکه یک مسئله اساسی در جهان به شمار می رود.

وی گفت: مبارزه با منکر بی حجابی باید کاملا قانونمند باشد. مقابله با بی حجابی به صورت خودسرانه و غیرقانونی خودش یک منکر است. اقدامات خودسرانه برای مقابله با بی حجابی هم خلاف شرع بوده و هم صددرصد ضد حجاب است. چه بسا دامن زنندگان به بی حجابی خودشان دست به صحنه سازی بزنند. متدینین باید مراقب باشند که در این دام نیفتند. هر وقت سخن از حجاب بوده یک اقدام نادرست و خودسرانه سبب شده تا تدابیر شایسته برای مقابله با بی حجابی کنار رود، کار خودسرانه در نظام جمهوری اسلامی ممنوع است.

خاتمی در ادامه گفت: حجاب قانون است و قانون را اجبار نامیدن مغلطه به شمار می رود، در همه جای دنیا به قانون احترام می‌گذارند. با پسوند اجبار نباید حجاب را خراب کرد، نفس واژه حجاب اجباری غلط و برای تخریب حجاب است. قانون به عنوان یک حکم شرعی باید رعایت شود. در گناه بی حجابی سه گروه گناهکار هستند اول کسانی که بی حجابی می کنند، در هر کجای کشور بی حجابی به منزله ضربه زدن به امنیت روانی جامعه است و  خیانت به مردم به شمار می رود. دوم افرادی که بستر  این گناه را فراهم می کنند و سوم آنهایی که به بی حجابی تشویق می کنند. کسی که بی حجاب را تشویق کند در گناه بی حجاب سهیم است.از ایسنا

روزنه:حجاب اجباری اسلامی سنبل سرکوب، تحقیر و بی حقوقی محض زنان در حاکمیت کثیف جمهوری اسلامی است. از بدو سرکار آمدن رژیم زنان در مقابل حجاب اسلامی؛ نه فقط مقاومت کردند، بلکه دست به اعتراض گسترده زدند. اولین اعتراض زنان علیه حجاب در اسفند سال ١٣٥٧ چند هفته بعد از سرنگونی رژیم دیکتاتوری آریامهری بود. این تظاهرات اعلام جنگ زنان بر علیه تلاش ها و تقلاهای جریان اسلامی تازه به قدرت رسیده بود که سودای تحمیل حجاب اجباری بر سر زنان را داشت. حجاب اسلامی علیرغم همه قوانین ضد زن، سرکوب های حکومت، در طول بیش از چهار دهه گذشته یک عرصه مبارزه و رویارویی جنبش زنان با جمهوری اسلامی بوده است. در این جنگ حکومت به اعتراف خودش موفق نشد حجاب را بر زنان تحمیل بکند. ٣٠٠ قانون و تبصره برای تحمیل حجاب اجباری بر زنان تصویب کرده و ٣٢ دستگاه و نهاد حکومتی را مسئول پیشبرد این سیاستهای ضد زنشان کردند، که الان اعتراف می کنند به جایی نرسیده است. جنبش قدرتمند زنان و اعتراضات علیه قوانین و مقررات شریعه و اسلامی و در راس همه آنها قانون حجاب اجباری اسلامی، عملا با شکست روبرو شدو حجاب این سنبل بربریت اسلامی، سرکوب و تحقیر زنان زیر پای زنان لگدمال شده است. آه و ناله های این آخوند حکومتی و فغان خامنه ای از له شدن “ارزشهای فاطمی و اسلامی”، در کنار تلاش و تقلاهای بیهوده نظام برای جاری کردن قانون حجاب اجباری اسلامی، بیش از آنکه نشانه قدرت حکومت باشد، نشانه ضعف و درماندگی و سردرگمی کل نظام با همه ارزش های ضد زنش در برابر مقاومت و مبارزه زنان است. زنان از حجاب اسلامی اجباری عبور کرده اند. این خط و نشان کشیدنها هم راه به جایی نخواهد برد.

اینرا هم بخوانید

به نجات چهار زن مبارز در خطر اعدام برخیزیم!

چهار زن مبارز شریفه محمدی، پخشان عزیزی، وریشه مرادی و نسیم غلامی سیمیاری توسط بیدادگاههای …