زمین‌خواری 6 هزار میلیارد تومانی اوشان تهران

فارس: یک منبع آگاه درباره زمین‌خواری منطقه اوشان گفت: با تصمیمات اتخاذشده در شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان تهران و پی‌گیری وزارت اطلاعات، اسناد مالکیت 230هکتار از اراضی این منطقه به نام دولت جمهوری اسلامی ایران صادر شد. حداقل ارزش این اراضی در حدود  60 هزار میلیارد ریال برآورد می‌شود، همچنین این ناحیه از نظر زیست‌ محیطی نیز دارای اهمیت بسیار بوده و دارای پوشش گیاهی ارزشمند همچون درختان ارس است.

 این اراضی، در جهت اجرای ماده 56 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور در سال  1354 مورد بررسی قرار گرفت و در نتیجه، اراضی متعلق به دولت از اراضی متعلق به اشخاص و مستثنیات تفکیک و نقشه‌ جغرافیایی آن‌ها نیز تهیه شد.

بعد از تهیه نقشه اراضی اوشان در آن سال، گزارش تفکیک اراضی ملی در یک آگهی سراسری منتشر شد و که اعتراض برخی از افراد را در پی داشت، اما در نهایت کمیسیون ماده 56 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع ضمن رد این اعتراضات، نقشه تهیه شده را تایید کرد.

این مبنع آگاه در به فارس ادامه گفت: پس از مدت‌‎ها در سال 1392 اداره منابع طبیعی شمیرانات اقدام به اخذ سند مالکیت تک‌برگ (کاداستری) برای اراضی ملی اوشان می‌کند؛ اما متأسفانه در یک اشتباه آشکار، نقشه‌ای که برای اخذ سند مالکیت به اداره ثبت‌اسناد و املاک ارائه می‌گردد، مغایر با نقشه سال 1354 بوده است؛ به‌طوری‌که 230 هکتار از اراضی ملی در نقشه کاداستری جدید از این اراضی کسر می‌شوند.

اینرا هم بخوانید

«جمهوری اسلامی اصلی‌ترین نقطه اختلاف رهبران آمریکا و اسرائیل است»

به گزارش ان‌بی‌سی به نقل از منابع آگاه، اختلاف ترامپ و نتانیاهو در روز‌های اخیر، …