سنتکام از حمله به۸۰۰ هدف مربوط به حوثی‌ها در هفته‌های اخیر خبر داد

فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) اعلام کرد از ۲۵ اسفند پارسال که عملیات علیه حوثی‌های یمن را آغاز کرد، تا کنون بیش از ۸۰۰ هدف مربوط به آن‌ها را هدف حمله قرار داده است.

بر اساس بیانیهٔ ارتش آمریکا که بامداد دوشنبه هشتم اردیبهشت منتشر شد، در این حملات صدها شبه‌نظامی حوثی و شمار متعددی از رهبران آن‌ها کشته شدند و همچنین تعدادی از مراکز فرماندهی، تاسیسات و انبارهای تسلیحاتی آن‌ها نابود شد.

به گفتهٔ سنتکام، «بدون تردید، ایران به حمایت از حوثی‌ها ادامه می‌دهد و حوثی‌ها تنها با حمایت رژیم ایران قادر به حملات خود هستند».خبرگزاری فرانسه با استناد به آمار ارائه شده از سوی حوثی‌ها گزارش داده که از ۲۵ اسفند تا کنون حملات آمریکا به مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن ۲۲۸ کشته بر جای گذاشته است.

در همین حال، شبکه تلویزیونی «المسیره» وابسته به حوثی‌ها روز دوشنبه گزارش داد که پس از حملهٔ آمریکا به محل بازداشتگاه مهاجران آفریقایی در صعده، ۶۸ نفر کشته و ۴۷ تن دیگر زخمی شدند.صعده پایگاه حوثی‌ها است که قبلاً نیز هدف حملات آمریکا قرار گرفته بود.به گفتهٔ وزارت کشور تحت کنترل حوثی‌ها، ۱۱۵ مهاجر آفریقایی در این بازداشتگاه به سر می‌بردند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، عملیات‌ نظامی را برای هدف قرار دادن نیروهای حوثی تشدید کرده است و مرگبارترین حمله این کشور تا کنون به یک پایانه سوخت در دریای سرخ در اوایل ماه آوریل بوده که حداقل ۷۴ کشته برجای گذاشت.واشنگتن متعهد شده است که عملیات خود علیه این گروه را تا توقف حملات آن‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ ادامه دهد.برگرفته از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

مقام وزارت بهداشت: مرگ سالانه١٠هزار کارگر در حین کار، روزانه ۲۷ و ماهانه ۸۰۰ نفر!

ارائه آمار های متنقاض از مرگ و میر کارگران در حین کار از طرف نهادهای …