سیلاب راه آهن اهواز – خرمشهر را مسدود کرد

سیلاب راه آهن اهواز – خرمشهر را مسدود کرد

آبادان – ایرنا – آبشویی خط آهن اهواز – خرمشهر ناشی از سیلاب کارون در ایستگاه حمید استان خوزستان موجب توقف حرکت قطارها در این مسیر شده است.خط آهن اهواز – خرمشهر روز یکشنبه در کیلومتر 871 پل ایستگاه حمید بر اثر سیلاب ناشی از طغیان رودخانه کارون دچار آبگرفتگی شده و تردد قطار از این مسیر را با مشکل مواجه کرده است.
به گفته عبدالکریم درویش زاده مدیر کل راه آهن جنوب سیلاب موجب آبشویی خط آهن خرمشهر – اهواز شده و این محور ریلی تا اطلاع ثانوی مسدود است.
در پی نفوذ سیلاب به خط آهن اهواز – خرمشهر در ایستگاه حمید تلاش برای مهار سیلاب در این محدوده آغاز شده است.
بنا به این گزارش در روزهای عادی علاوه بر قطار خرمشهر – تهران قطار محلی ریل باس خرمشهر – اهواز نیز روزانه از این مسیر تردد دارد.
اواسط فروردین ماه نیز آب شستگی زیرسازی خط راه آهن در بلاک آهودشت به بامدژ در مسیر اهواز – اندیمشک بر اثر سیل موجب مسدود شدن مسیر ریلی جنوب شد.
سیلاب رودخانه کارون امروز همچنین بخش هایی از جاده اهواز – خرمشهر را زیر آب برد اما تردد از این جاده به عنوان تنها مسیر زمینی آبادان ، خرمشهر و شادگان به اهواز در جریان است.
تماس خبرنگار ایرنا با مدیر پایانه راه آهن خرمشهر برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت راه آهن اهواز – خرمشهر تا لحظه مخابره خبر بی نتیجه ماند.
خطوط راه آهن جنوب 699 کیلومتر طول دارد که 264 کیلومتر خطوط فرعی، مانوری، صنعتی و تجاری دارد.

اینرا هم بخوانید

طرح صلح آمریکا برای اوکراین؛ مخالفت کی‌یف، هشدار کرملین.استقبال اروپا از طرح صلح؛‌ تاکید بر لزوم نقش‌آفرینی اوکراین

قرار است رئیس کمیسیون اروپا درباره ابتکار صلح آمریکا با رهبران اروپایی و در حاشیه …