شناسایی30 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی

ایسنا: سید کامل تقوی‌نژاد رئیس سازمان امور مالیاتى با بیان اینکه تاکنون ۳۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی شناسایی شده است، گفت: 50 درصد درآمدهای دولت از طریق مالیات تأمین می‌شود که آثار مثبت آن در بودجه جاری کشور مشهود است.
وی با تأکید بر اینکه به هیچ عنوان قصد نداریم مالیات غیرمنطقی دریافت کنیم، افزود: سازمان امور مالیاتی تمام تلاش خود را برای دریافت تعاملی مالیات به کار برده وبرنامه سازمان امور مالیاتی این است که مالیات شرکت‌های متوسط و کوچک کاملاً تعاملی دریافت شود.
رئیس سازمان امور مالیاتی همچنین با بیان اینکه تاکنون 30 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی شناسایی شده است گفت: باید با استفاده از ابزارهای نوین و تعاملات بیشتر این میزان را به حداقل برسانیم و با مراعات حقوق مردم و دولت اعتماد مالیاتی را افزایش دهیم. تقوی‌نژاد گفت: توسعه بازار سرمایه کشور و تأمین مالی کم هزینه بنگاه‌های اقتصای توسعه اقتصاد را به همراه دارد.

 

اینرا هم بخوانید

خبرنگار وال‌استریت ژورنال:پیشنهاد جمهوری اسلامی برای جلوگیری از «مکانیسم ماشه» رد شد

ایسنا به نقل از «لارنس نورمن» خبرنگار نشریه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» عصر پنجشنبه گزارش داده …