علم‌الهدی در باره خامنه ای چه گفت. بی بی سی و رادیو فردا چه تفسیر کردند

علم‌الهدی امام جمعه مشهد که از طرفداران سرسخت ولایت فقیه به سبک خامنه ای است، امروز گفته که خامنه ای از نظر خمینی نفر دوم انقلابشان  بوده است. این گفته وی آنطوریکه رسانه های حکومتی گزارش داده اند، یادآوری روزهایی که خمینی هنوز سقط نشده بود و اختلافات حکومتی در جریان بود، می باشد. این گفته وی را بی بی سی  رادیو فردا به امروز ربط داده و تفاسیر آخوند پسند شان را ارائه داده اند. رسالت این رسانه ها، بویژه بعد از افتضاح عزاداری بی بی سی در مرگ رفسنجانی، دادن چهره” رسانه خبری آزاد” البته در  توجیه دفاع از جنایات جمهوری اسلامی می باشد. وقاحت هم حدی دارد. روزنه

—————–

رادیو فردا:علم‌الهدی: از همان اول انقلاب آیت‌الله خامنه‌ای شخص دوم کشور بود

در حالی که برخی از امامان جمعه از اکبر هاشمی رفسنجانی تجلیل کرده و برخی از تحلیل‌گران از او به عنوان شخص دوم انقلاب اسلامی نام برده‌اند، امام جمعه مشهد گفت که در نگاه آیت‌الله خمینی «از همان اول» شخص دوم کشور آیت‌الله خامنه‌ای بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، احمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد در خطبه‌های روز ۲۴ دی با اشاره به انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به سمت امام جمعه تهران در ۲۴ دی سال ۵۸ گفت که «از همان اول در نگاه امام، شخص دوم این انقلاب» آیت‌الله خامنه‌ای بود.

وی همچنین مدعی شد که آیت‌الله خمینی با حکم خود درواقع آیت‌الله منتظری را از سمت امام جمعه تهران«عزل» و آیت‌الله خامنه‌ای را جانشین او کرد.

سخنان آقای علم الهدی در حالی بیان شده است که بر اساس بسیاری از گزارش‌ها دلیل استعفای آیت‌الله منتظری از سمت امام جمعه تهران تصمیم او برای بازگشت به قم بوده است.

آيت الله منتظری نیز در خاطراتش گفته که از نظر وی، آقای خامنه‌ای خطيب خوبی بوده و به همین دلیل او را به عنوان جانشین خود به آیت‌الله خمینی معرفی کرده است.

امام جمعه مشهد همچنین گفت که هیچ چهره‌ای نمی‌تواند در مقابل رهبر جمهوری اسلامی «عرض‌اندام داشته باشد» و خودش را با او «هم‌وزن بداند».

وی اضافه کرد: «این امروز حجت خدا بر ماست که هیچ چهره و نظر و اندیشه را نباید در کنار رهبر انقلاب قرار دهیم و با هیچ ‌کسی که با رهبری زاویه دارد نباید طرح دوستی و رفاقت بریزیم.»

در سال‌های گذشته نیز بارها افراد نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی از آقای هاشمی رفسنجانی به دلیل اینکه او در سخنانش خود را فردی هم‌سطح با رهبر جمهوری اسلامی توصیف می‌کرد، انتقاد کرده بودند.

بسیاری از تحلیل‌گران از اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان فردی نام برده‌اند که پس از آیت‌الله خمینی سال‌ها به لحاظ سیاسی فرد دوم جمهوری اسلامی محسوب می‌شده است.

درهمین حال محمد امامی کاشانی،امام جمعه تهران، با اشاره به برخی از سمت‌ها و اقدامات آقای هاشمی رفسنجانی در جمهوری اسلامی گفت که مراسم تشییع پیکر او«با این عظمت، نشان‌دهنده وحدت ملی بود».

محسن مجتهدشبستری، امام جمعه تبریز، نیز ضمن تجلیل از آقای هاشمی رفسنجانی افزود: «شخصیت‌ها نباید اجازه بدهند اسم و شخصیت آیت‌الله رفسنجانی به افراد و گروهک خاصی اختصاص داده شود؛ زیرا ایشان به همه مردم تعلق داشته‌اند».

برخی از دیگر امامان جمعه ایران از جمله ناصر ایمانی، امام جمعه شیراز، نیز با اشاره به سمت‌های آقای هاشمی رفسنجانی در مقاطع مختلف جمهوری اسلامی از او تجلیل کرده‌اند.

آقای رفسنجانی برای سه دهه یکی از افراد نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی بود، اما در خرداد ماه سال ۸۸، تنها چند روز پیش از برگزارى انتخابات ریاست جمهورى در نامه‌ سرگشاده‌اى به رهبر جمهوری اسلامی، ضمن اعتراض به اتهام‌هاى وارده از سوى محمود احمدى‌نژاد به وى و اعضاى خانواده‌اش از آیت‌الله خامنه‌ای خواست تا سلامت انتخابات را تضمین کند.

رهبر جمهوری اسلامی به صورت رسمی هرگز به این نامه پاسخ نداد اما برخی از نزدیکان او این نامه را که «بدون سلام شروع می‌شد»، یکی از زمینه‌های شکل‌گیری اعتراض‌ها به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ دانسته و آقای هاشمی رفسنجانی را «رأس فتنه» خطاب کرده‌اند.

آیت‌الله خامنه‌ای همچنین در خطبه‌های نماز جمعه ۲۹ خرداد سال ۸۸ گفت که نظرش به محمود احمدی‌نژاد «نزدیک‌تر» است.

رهبر جمهوری اسلامی در پیامی به مناسبت درگذشت اکبر هاشمی رفسنجانی از او به عنوان «همرزم و همگام» خود نام برد و افزوده بود که «اختلاف نظرها و اجتهادهای متفاوت»، هرگز «پیوند رفاقت» بین او و آقای هاشمی رفسنجانی را از بین نبرده است.

صدا و سیما و دیگر نهادهای زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی که در سال‌های گذشته به شدت از آقای هاشمی رفسنجانی انتقاد می‌کردند، در روزهای گذشته از او به عنوان «یار دیرین» رهبر جمهوری اسلامی نام برده و از او تجلیل کرده‌اند.

اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران و از چهره‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی، روز یکشنبه ۱۹ دی، «به دلیل عارضه قلبی» درگذشت.

با اشاره به حجم ساخت‌وسازهای زیربنایی، از دولت هاشمی رفسنجانی با عنوان «دولت سازندگی» یاد شده است.

مواضع هاشمی رفسنجانی در صحنه سیاسی همواره مواضعی بحث‌برانگیز بوده و شماری از فعالان سیاسی یا نویسندگان با انتقاد از او به‌عنوان کسی نام برده‌اند که در دوران ریاست‌جمهوری‌اش تحت سرکوب یا هدف حملات نیروهای امنیتی و اطلاعاتی قرار گرفته‌اند.

———————-

 

 

بی بی سی:علم الهدی: از نظر آیت‌الله خمینی از اول آیت‌الله خامنه‌ای شخص دوم انقلاب بود

آقای علم الهدی گفته است که انتصاب آقای خامنه‌ای برای امامت نماز جمعه تهران نشانه‌ای از این بود که از نظر آقای خمینی آقای خامنه‌ای شخص دوم است.

او در نماز جمعه مشهد گفت: “زمانی که امام این حکم را برای مقام معظم رهبری صادر کردند، امام‌ جمعه تهران آقای منتظری بود… که نه استعفا داد و نه کناره‌گیری کرد، با وجود این‌که استعفا نداد و کنار نگرفت، امام ایشان را دفعتاً با مفهوم نصب مقام معظم رهبری به مقام امامت امام‌جمعه، در حقیقت ایشان را عزل و مقام معظم رهبری را به امامت امام‌جمعه نصب کردند که این حرکت امام یک پیام قطعی داشت.”

آیت‌الله خمینی در نامه‌ انتصاب آیت‌الله خامنه‌ای به امامت نماز جمعه تهران نوشته است چون آیت‌الله منتظری ” انصراف خودشان را از امامت جمعۀ‏‎ ‎‏تهران اعلام نمودند” آقای خامنه‌ای را برای این کار منصوب می‌کند.

———————

تسنیم سایت وابست هبه وزارت اطلاعات حکومت

علم‌الهدی: در نظر امام شخص دوم انقلاب، مقام معظم رهبری بود/ هیچ چهره و نظر و اندیشه‌ای را نباید کنار امام قرار دهیم

نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی گفت: از صبح پیروزی انقلاب مهمترین دغدغه امام تداوم انقلاب بود، امام(ره) همواره تداوم انقلاب را در دست با کفایت مقام معظم رهبری می‌دیدند.

احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه منور رضوی اظهار داشت: کلام ما درباره خصوصیات و ویژگی زندگی انسانی بود و نکته‌ای که توجه به آن دارای اهمیت است این بوده که محور در زندگانی مادی این جهان امید و آرمان است، تفاوت زندگی بشر با سایر موجودات این است که انسان در عرصه زندگانی‌اش آرزو دارد و زندگی را در شعاع یک آرمان قبول می‌کند. انسان در کنار این آرمان و آرزو، برنامه‌ریزی نیز می‌کند اما این برنامه ریزی در صورتی موفق است که انسان کلید تحقق آرمان و کلید رسیدن به آرزو را در دست داشته باشد و همه جوان‌ها اول جوانی دنبال همین کلید هستند. گاهی از اوقات، قدرت‌ها و ثروت‌های جهشی ناگهانی را به‌صورت آرمان برای خود تصویر می‌کنند و گاهی درصدد رسیدن به این قدرت و ثروت هستند.

امروز سالروز حکم امام برای امامت امام جمعه تهران برای مقام معظم رهبری است. نسل سوم انقلاب، بسیاری از واقعیات نظام را ممکن است به یاد نداشته باشند و باید این واقعیات برای این‌ها بازخوانی و تحلیل شود.

آیت‌الله علم‌الهدی ادامه داد: آن روزی که امام حکم امامت جمعه تهران را برای مقام معظم رهبری صادر فرمودند، خصوصیاتی بود که وقتی امروز آن‌ها را بررسی می‌کنیم واقعیاتی برای جریان سیاسی امروز ما کشف می‌شود؛ در آن زمان نمازجمعه تهران تنها تریبون نظام بود و جز در یکی دو شهر دیگر در سراسر کشور نماز جمعه‌ای وجود نداشت و نماز جمعه تهران تریبون منحصربه‌فرد نظام بود.

وی گفت: در آن زمان صدا و سیما در تیول بازماندگان نظام ستمشاهی بود و در راس آنجا نیز افرادی بودند که اعتقادی به امام و انقلاب نداشتند؛ رسانه‌های مطبوعاتی در آن روز در اختیار گروهک‌های التقاطی بود و منافقین در آنجا نفوذ کرده بودند و تنها تریبون منحصر به فرد نظام همین نماز جمعه بود.

آیت الله علم الهدی عنوان کرد: آن زمان امام جمعه تهران آقای منتظری بود که آن زمان به‌عنوان امید امت و امام در کشور شناخته شده بود، امام یکباره ایشان را عزل کردند و مقام معظم رهبری را به امامت امام جمعه نصب کردند و این عمل امام یک پیام خیلی قطعی داشت و نکته سوم اینکه در آن روزی که امام حکم دادند، بسیاری از شخصیت‌های برجسته انقلابی در آن زمان حضور داشتند.

وی افزود: از همان زمان در نظر امام، شخص دوم انقلاب مقام معظم رهبری بود؛ از صبح پیروزی انقلاب مهمترین دغدغه امام تداوم انقلاب بود، امام همواره تداوم انقلاب را در دست با کفایت مقام معظم رهبری می‌دیدند؛ این عمل امام یک پیام عملی بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی گفت: اینها قضایای گذشته است اما نباید به فراموشی سپرده شود؛ آن روز این جریان یک حادثه بود اما امروز که آن را بازخوانی می‌کنیم درک واقعیت است. آن روز امام برای تداوم انقلاب یک راه انتخاب کردند و آن هم مقام معظم رهبری بود.

علم الهدی گفت: هیچکس نمی‌تواند و نمی‌توانست به عنوان یک وزنه در کنار رهبری قرار گیرد، آنجا که راهبرد مطرح است باید دنبال سر مقام معظم رهبری راه بیفتیم، کشور ما یک کشور آزاد است و هرکس می‌خواهد نظری دهد می‌تواند این کار را انجام دهد؛ اما نظر و اندیشه‌ای که ما باید اخذ کنیم رهنمود حکیمانه مقام معظم رهبری است. هیچ چهره و نظر و اندیشه‌ای را نباید کنار امام قرار دهیم.

اینرا هم بخوانید

انجمن قلم آمریکا از نویسندگان جهان خواست از سپیده رشنو و نویسندگان زندانی سخن بگویند

انجمن قلم آمریکا با انتشار متنی به‌قلم سپیده رشنو، نویسندهٔ معترض به حجاب اجباری، با …