نمکی وزیر بهداشت حکومت گفته است:در سال ۹۶ بر اساس آخرین آمارها ۳۸۰ هزار مرگ داشتیم که ۳۱۳ هزار مورد به علت بیماریهای غیرواگیر و ۹۷ هزار مورد به علت فشار خون بالا بوده است.
یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تجهیزات پزشکی رفته و هنوز دقیقا معلوم نیست چه کسی برده است و چه چیزی آورده و به چه کسانی داده است.
بر این اساس برنامه ملی کنترل فشار خون اجرا شد. برای این برنامه هیچ بودجه اضافهای دریافت نشد. این در شرایطی است که ۴۰ درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند. جمعیت هدف ۲۰ میلیونی به بیش از ۳۰ میلیون رسید و ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار مورد جدید مبتلا به فشار خون را شناسایی کردیم و پیگیری خواهیم کردو قطعا در سالهای آتی از بسیاری از هزینه های ما خواهد کاست.
یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تجهیزات پزشکی رفته و هنوز دقیقا معلوم نیست چه کسی برده است و چه چیزی آورده و به چه کسانی داده است.
وی در باره فساد سازمان یافته در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، تاکید کرد: از پیگیری، شناسایی و افشاگری علیه این شبکه رانت و فساد عقب نشینی نمیکنم.فساد سازمان یافته در دارو و تجهیزات پزشکی
با یک فساد سازمان یافته در دارو و تجهیزات پزشکی و حتی برخی شرکتهای وابسته به وزارت بهداشت درگیر بودیم، ابایی ندارم بگویم بسیاری این شرکتهای وابسته به هیات امنای ارزی هر یک به نوعی مشکل دارند، البته در حال حسابرسی هستیم و بعد از آن هم اغلب این شرکتها هم منحل خواهند شد. یک جریان از بیرون وزارت بهداشت هدایت میشود و عده ای را تطمیع می کند که اتفاقا من را مصممتر کرده تا با جدیت و سرعت بیشتری برخورد کنم.
2 کانون فساد در وزارت بهداشت
وقتی به وزارت بهداشت آمدم در دو محل کانون فساد رخنه کرده بودند، هیات امنای ارزی و سازمان غذا و دارو. روز اولی که سرپرست وزارت بهداشت شدم به هر دو وادی با علم به پیامدهای آن ورود کردم. عدهای از دوستان گفتند که اینها این جا و آنجا آدم دارند و من هم گفتم که ما و این ملت هم خدا را داریم. از کجا معلوم که فردا بعنوان وزیر معرفی شوم و از کجا معلوم وزیر بهداشت شوم و از کجا معلوم که فردا صبح زنده باشم، آیا فردا نمیپرسند که چرا با این موارد برخورد نکردی؟برگرفته از وب سایت عصر خبر