جلالی:هدف اعتراض‌های آبان سوریه‌‌ سازی ایران بود

غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل جمهوری اسلامی در باره اعترضات آبان ماه گفته است: اینها پروژه “سازماندهی شده” برای ایجاد “ناامنی و آشوب” بوده که هدف آن “سوریه‌سازی” ایران بوده است. “گرانی بنزین صرفا بهانه‌ای برای اغتشاش و برهم زدن نظم جامعه بود. همان طور که ما شاهد سناریوهایی از قبیل کشته‌سازی و قهرمان‌سازی بودیم.”وی قطع اینترنت را “آبی بر آتش فتنه آشوب” توصیف کرد و گفت “شبکه‌های اجتماعی خارج‌پایه”، کنترل و هدایت افکار عمومی را در اختیار “دشمن” قرار می‌دهند و با کمک “مخاطبان فعال رسانه‌ای”، “اغتشاشات” را مدیریت می‌کنند.متن صحبتها وی برگرفته از سایت آفتاب نیوز ضمیمه می باشد. روزنه

****************

آفتاب نیوز:سردار غلامرضا جلالی در نشست تبیین علل بروز ناآرامی‌های آبان ۹۸، با بیان اینکه ارائه یک تحلیل جامع از حوادث آبان، نیازمند گذر زمان برای روشن‌شدن زوایای مختلف آن است تا به درک درستی از این مسئله پیچیده برسیم، تصریح کرد: این ماجرا، کاملاً پیچیده، عمیق و چندبعدی بود. آنچه مسلم است اصل ضرورت اصلاح قیمت سوخت در کشور یک کار عقلایی بود و ما تجربه‌ای را در دوره قبلی فشارهای اقتصادی داشتیم که کشور در حوزه بنزین دچار تحریم شده بود و اگر مصرف سوخت را به روال قبل از طرح اصلاح مصرف سوخت ادامه می‌دادیم با توجه به افزایش سرانه مصرف و افزایش قاچاق سوخت، دچار مشکل و مجبور به واردات سوخت می‌شدیم.

وی افزود: اجرای این طرح هم می‌توانست رشد مصرف را کنترل کند هم موجب کاهش قاچاق شود و هم این فضا را به وجود بیاورد که مازاد مصرف سوخت را به فروش برسانیم. ضمن اینکه مبلغ حاصل از درآمد این طرح به مردم اختصاص یافت تا به معیشت افراد کمک کند و این یک گام در راستای گسترش عدالت اجتماعی بود اما این طرح زمانی اجرا شد که ما درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم و راهبرد اصلی آمریکا فشار همه‌جانبه و مادون جنگ است.

وی با بیان اینکه آنچه سبب شد دشمن و عمالش بتوانند در غائله آبان نقش ایفا کنند شبکه‌های اجتماعی خارج‌پایه بود، تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته بخش عمده‌ای از مخاطبان فعال رسانه‌ای در همین شبکه‌های اجتماعی خارج‌پایه ساماندهی شده‌اند و این شبکه‌ها با پدید آوردن یک کلان‌داده، به نوعی سیستم فرماندهی و کنترلی را در اختیار دشمن قرار می‌دهند.

جلالی با بیان اینکه اگر بگوییم چنین ظرفیتی در اختیار دشمن قرار گرفته اقدامی سهل­‌اندیشانه کرده‌ایم، ادامه داد: اساس جنگ‌ شناختی، تولید، مدیریت و هدایت افکار عمومی است که شبکه‌های اجتماعی خارج‌پایه، تمام این ظرفیت را در اختیار دشمن قرار می‌دهند و این در حالی است که متاسفانه در کشور برخی به‌دلیل رویکردهای عوام‌فریبانه، به نوعی خواهان استمرار فعالیت شبکه‌های اجتماعی خارج‌پایه هستند.

وقتی اینترنت در حوادث آبان با اندکی تعلل قطع شد آبی بر آتش فتنه آشوب بود. این اتفاق نشان داد این اغتشاشات عملا با شبکه‌های اجتماعی مدیریت می‌شود و شما اگر دسترسی به شبکه‌های اجتماعی خارج پایه را قطع کنید می‌‎توانید آشوب و تخریبگری‌ها را پایان دهید. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که ارتباط مستقیمی بین امنیت مردم و شبکه‌های اجتماعی وجود دارد. ضمن اینکه باید در نظر بگیریم که شبکه‌های اجتماعی، امروز تنها نقش پیام‌رسانی را ایفا نمی‌کنند و در حوزه‌های وسیعی ورود کرده‌اند.

وی یکی از مهمترین اهداف حوادث آبان را تضعیف و تخریب احساس و نمادهای امنیت در کشور دانست و اظهار کرد: ما نمونه فجیع این رویکرد را در کشور عراق شاهد بودیم که نوجوانی بی‌گناه را به بهانه‌های واهی به شنیع‌ترین وضع ممکن سلاخی کرده، به دار آویخته و در میدان شهر به نمایش عموم می‌گذارند. این اقدام هولناک هدفی جز ایجاد هراس عمومی و از بین بردن احساس امنیت روانی جامعه ندارد.

وی با بیان این عقیده که پروژه ایجاد ناامنی و آشوب در کشور ما کاملاً سازماندهی شده و از سوی دشمن است، گفت: آنان منتظر یک فرصت برای اجرای این پروژه بودند و گرانی بنزین صرفا بهانه‌ای برای اغتشاش و برهم زدن نظم جامعه بود. همانطور که ما شاهد سناریوهایی از قبیل کشته‌سازی و قهرمان‌سازی بودیم.

یکی از استراتژی‌های اصلی جریان اغتشاشگران این بود که شبکه اغتشاشات را با مردم گره بزنند؛ اغتشاشگران می‌دانستند که هرجا از پوشش مردم استفاده نکنند سریع متوقف خواهند شد. نمونه عینی این اتفاق، گروگان‌گیری مردم در اتوبان‌های تهران بود که مردم را تهدید می کردند که خودروهای خود را در خیابان متوقف و خاموش کرده و راه‌بندان مصنوعی ایجاد کنند. اما مردم ثابت کردند که اگر اعتراضی هم داشته باشند هیچ نسبتی با اغتشاش‌گری و تخریب اموال عمومی ندارند و با این کار خود از بدخواهان، اعلام برائت کردند.

وی با بیان اینکه هیچ کسی مخالف حق اعتراض مسالمت‌آمیز نیست اما همه با هرج و مرج و ناامنی مخالف هستند، تصریح کرد: نتیجه ورود رهبری به ماجرا این بود که مردم با بصیرت خود به سرعت صف اعتراض از اغتشاش را جدا کردند و مردم هم دریافتند که هدف از این غائله، پروژه سوریه‌سازی ایران بوده است. همه باید آگاه و هشیار باشند که امنیت کالای بسیار گران قیمتی است که برخی از کشور برای بدست آوردن آن بیش از ۵۰ سال درگیر جنگ بوده‌اند.

اینرا هم بخوانید

عراقچی: در حال بررسی هستیم که در دور بعدی مذاکرات شرکت کنیم یا خیر!

عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی به رسانه های حکومتی گفته است:”در حال بررسی هستیم که …