وزیر دفاع آمریکا از نیروهای عراقی و کرد خواستار خودداری از درگیری شد

رادیو فردا:جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا،‌ روز جمعه از نیروهای دولتی عراق و پیشمرگه‌های کرد خواست به جای جنگ با یکدیگر، بر شکست گروه حکومت اسلامی تمرکز کنند.

به گزارش آسوشیتدپرس، وزیر دفاع آمریکا این سخنان را به دنبال افزایش تنش‌ها در منطقه مورد مناقشه‌ی اطراف کرکوک، بیان کرده است.

جیمز متیس با اشاره به این که اکنون زمان مقابل هم قرار گرفتن نیست، افزود ایالات متحده سعی دارد روابط پر تنش بین دو طرف را آرام کند و راهی برای پیشبرد بیابد.

مقام های اقلیم کردستان می‌گویند از روز پنجشنبه تاکنون شش هزار نیروی تازه نفس دیگر وارد این منطقه شده اند، اما نیروهای پیشمرگه برای کاهش تنش از برخی خطوط دفاعی در این منطقه به صورت محدود عقب نشینی کرده‌اند.

از ماه گذشته یعنی زمانی که کردها در جریان یک همه پرسی به استقلال اقلیم کردستان از عراق رای دادند، تنش‌ها بین مقام‌های بغداد و اربیل افزایش یافته است.

در سال ۲۰۱۴ وقتی که نیروهای عراقی در مقابل پیشروی گروه حکومت اسلامی شکست خوردند، پیشمرگه های کرد کنترل کرکوک را در دست گرفتند. بغداد از کردها می خواهد کنترل این شهر را که بیرون اقلیم کردستان قرار دارد، به دولت مرکزی بسپارد.

اینرا هم بخوانید

یک گروه از بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را ترک کردند

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید گروهی از بازرسانش امروز ایران را ترک کرده‌اند و به …