وضعیت بیمارستان شهر خاش «بحرانی» است. ۱۶کشته و دهها نفر روز ۱۳آبان اثر شلیک نیروهای سرکوبگر زخمی شده اند

بر اساس گزارش‌هات دست‌کم ۱۶ تن در جریان سرکوب روز ۱۳ آبان در خاش کشته و ده‌ها تن نیز مجروح شده‌اند. عفو بین‌الملل شامگاه جمعه اعلام کرد که احتمالا کودکان نیز جزو کشته‌شدگان هستند.

گزارش‌ غیررسمی حاکی است که یک روز پس از شلیک مستقیم نیروهای امنیتی به جمعیت معترضان در خاش، وضعیت بیمارستان این شهرستان «بحرانی» توصیف شده است.

به گفته منابع محلی، بیمارستان خاش و کادر درمان به دلیل شمار بالای مجروحان و همچنین «کمبود شدید» خون دیگر قادر به رسیدگی پزشکی نیست.در همین حال، برخی گزارش‌ها از تکمیل شدن ظرفیت سردخانه بیمارستان خاش حکایت دارد. از مردم خاش و مناطق حومه خواسته‌‌ شده تا برای اهدای خون به سازمان انتقال خون این شهرستان مراجعه کنند.

اینرا هم بخوانید

مرکز آمار:تورم اسفند ۱۴۰۳ از مرز ۳۷ درصد گذشت. قیمت‌ها در پایان سال

مهر:براساس گزارش مرکز آمار، در اسفند ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت مصرف کننده خانوار‌های کشور به عدد ۳۱۵.۷ …