دولت آلمان به دنبال “اسلامی همخوان باارزش‌های فرهنگی مدرن”؟؟!

رادیو آلمان:آلمان به دنبال اسلامی همخوان باارزش‌های فرهنگی مدرن

لاس زدنها و میدان دادن های دولت آلمان به فعالیتهای احزاب و جریانات اسلامی ادامه دارد. از چند سال گذشته اینها “کنفرانس اسلام” برگزار می کنند  تعدادی سازمانهای مسلمان مرتجع، ضد زن و کودک وبخشا حامیان جریانات تروریستی اسلامی را جمع کردن و با صرف هزینه های گزاف، با این باندها همکاری مشترک می کنند. سیاست جریانات اسلامی روشن است.سیاست کثیف دولت آلمان به بهانه “جلب و حذب خارجیان” نشست وبرخاست با این دار و دسته ها بوده است. این سیاست محکو بوده و مورد نفرت و انزجار مردم مترقی و ضد مذهب می باشد.

در ادامه همین سیاست روز گذشته مارکوس کربر، مدیر ارشد در وزارت کشور آلمان گفته است:” که قصد دارد دور بعدی کنفرانس اسلامی در برلین را با شکل و محتوایی تازه برگزار کند. رویکرد جدید این است که کنفرانس درهای خود را به روی مهاجرانی باز کند که به جریان‌های متشکل یا انجمن‌های مسلمانان جاافتاده در این کشور، متعلق نیستند. به عقیده او باید در این کنفرانس به صداهای منتقد درباره اسلام نیز مجال ابراز عقیده دا”.
سیاست دولت آلمان مبنی بر حمایت مالی از دار و دسته ها، سازمانها و باندهای اسلامی محکوم است. دولت آلمان با این سیاست رسما و علنا در پی فراهم آوردن زمینه های فعالیت بیشتر برای جریانات اسلامی باشد.شرم آور است و تهوع آور.

گزارش رادی وئآلمان در این باره

برگزارکنندگان “کنفرانس اسلامی” در آلمان می‌خواهند تحولی در دور بعدی این کنفرانس ایجاد کنند و برای صداهای منتقد فضایی مناسب فراهم کنند. هدف یافتن تعریفی نوین از اسلام است که با ارزش‌های جامعه میزبان هم‌خوانی داشته باشد.

مارکوس کربر، مدیر ارشد در وزارت کشور آلمان گفته است که قصد دارد دور بعدی کنفرانس اسلامی در برلین را با شکل و محتوایی تازه برگزار کند. رویکرد جدید این است که کنفرانس درهای خود را به روی مهاجرانی باز کند که به جریان‌های متشکل یا انجمن‌های مسلمانان جاافتاده در این کشور، متعلق نیستند. به عقیده او باید در این کنفرانس به صداهای منتقد درباره اسلام نیز مجال ابراز عقیده داد.

او به روزنامه “بیلد” گفته است: «بسیاری از مسلمان‌ها در آلمان به دنبال سرزمینی هستند که هم اسلامی باشد، هم آلمانی و آن را پیدا نمی‌کنند.»

پیش از این هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان گفته بود که اسلام به این کشور تعلق ندارد. مارکوس کربر در برخورد با این اظهارنظر می‌گوید این تنها مسلمانان آلمان هستند که می‌توانند پاسخی برای این سوال بیابند که «آیا اساسا اسلامی وجود دارد که بر قوانین و چارچوب‌های فرهنگی این جامعه متکی باشد؟» از نظر او دولت تنها می‌تواند امکانات و شرایط لازم برای یافتن این پاسخ را فراهم کند.

به گفته کربر در آلمان کاتولیسیسم، پروتستانتیسم و یهودیت آلمانی وجود دارد. بنابراین اگر قرار باشد که اسلام نیز به آلمان تعلق پیدا کند، “باید مسلمانان آلمان تعریف جدیدی از اسلام بیابند که همخوان با قوانین آلمان” باشد.

اهداف کنفرانس اسلامی

برگزاری “کنفرانس اسلامی” اولین بار در سال ۲۰۰۶ و به ابتکار وزیر دارایی وقت، ولفگانگ شویبله از حزب دموکرات مسیحی آلمان پایه‌گذاری شد. هدف از برگزاری چنین کنفرانسی این بود که راهی برای نهادینه کردن اسلام در آلمان باشد. این کنفرانس از همان ابتدا با انتقادهای زیادی روبرو شد. تا این که بالاخره در ماه مارس سال جاری انجمن‌های مهاجران سکولار اعلام کردند که اگر این کنفرانس در ماهیت خود دست به اصلاحاتی نزند، در رسیدن به اهداف خود شکست خواهد خورد.

به دلیل ساختار پیچیده عضویت در انجمنهای اسلامی موجود، هیچ معاهدهای مانند کلیساها در ساماندهی آنها وجود ندارد که قوانینی ناظر بر آموزش مذهبی، آشنایی با قوانین، حمایت‌‌های روحی و روانی از سوی نهادهای دولتی و جمعآوری مالیات را تنظیم کنند.

برای آموزش اسلام رشته الهیات اسلامی در دانشگاههای آلمان توسعه داده شده اما یک مشکل هم‌چنان لاینحل باقی مانده است: چگونگی آموزش امامان جماعت در آلمان.

مارکوس کربر با اشاره به نفوذ حکومت ترکیه در برخی انجمن‌های اسلامی مسلمانان ترک‌تبار می‌گوید که باید برای حمایت از حقوق شهروندان مسلمان ترک آلمان به این نفوذ خاتمه داد. سال گذشته آنگلا مرکل نیز هرگونه دخالت ترکیه در امور مسلمان آلمان را ممنوع کرد.

اینرا هم بخوانید

٨ کشته، ٦ مفقود و٧٥٠ مجروح در انفجار تأسیسات اسکله بندر رجایی بندرعباس. وزیر کشور؛ حریق هنوز به طور کامل اطفا نشده است. آتش به برخی کانتینرها رسیده و درحال انفجار هستند

مسئول مستقیم این فاجعه جمهوری اسلامی است.نبود امکانات اطفاء حریق و تجهیزات دریایی، نبود حداقل …