کشته و زخمی شدن 4 کارگر در ابهر

در اثر پارگی زنجیر چرثقیل در واحد ریختگری شرکت نگین البرز افق ابهر، یک کارگر فوت و ۳ کارگر دیگر راهی بیمارستان تهران شدند.

به گزارش ایلنا، حیدری (فرماندار ابهر) گفت: پارگی زنجیر در بخش ریختگری شرکت نگین البرز افق ابهر که ذوب فولاد است، رخ داد.

حیدری افزود: فرد فوت شده متولد ۷۰ است. او به علت سوختگی ۸۰ درصدی که داشت جان خود را از دست داد و ۳ کارگر دیگر که سوختگی‌های بیش از ۵۰ درصد دارند، برای مداوا به بیمارستان شهید مطهری تهران اعزام شدند.

وی با بیان اینکه نقص در یکی از دیگ‌های ذوب فولاد وپارگی زنجیر چرثقیل این حادثه را موجب شده است، گفت: درگذشته هم به این  شرکت  برای افزایش ایمنی در بخش‌های مختلف تذکر داده شده بود.

اینرا هم بخوانید

بیانیه جبهه اصلاحات حکومتی: تعلیق همکاری با آژانس باعث انزوای بیشتر و برخلاف مصالح ملی و امنیت کشور است!

جماران: جبهه اصلاحات ایران با انتشار بیانیه ای مصوبه اخیر مجلس به منظور تعلیق همکاری …