سایت مجلس از بررسی پرونده واردات و عدم کنترل قیمت خودرو در نشست کمیسیون اصل ۹۰ خبر داده و گفته است ۷هزار خودرو، غیرقانونی وارد کشور شده است. لازم به توضیح است فبلا هم گمرک حکومت و برخی دیگر ار باندهای حکومتی موضوع واردات قانونی قاچاق خودرو را اعلام کرده بودند. اکنون در دعوای قاچاقچیان باندهای مختلف حکومت، باندهای مجلسی هم وارد ماجرا شده اند. گزارش سایت مجلش صمیمه است. روزنه
بهرام پارسایی نماینده مجلس از شیرازدر مورد علت حضور خودروسازان در کمیسیون متبوعش گفت: این نشست برای بررسی موضوع پرونده واردات خودرو و عدم کنترل قیمت خودرو برگزار شد که باعث شده برخی افراد خاص به بهانه نمایندگی داشتن مبالغ هنگفتی از سرمایه مردم را به جیب بزنند.
از زمانی که معاون اول رئیس جمهور بخشنامهای مبنی بر اینکه انحصارا فقط نمایندگیها میتوانند خودرو وارد کنند، صادر کرده است، ثبت سفارش بسته شد که به دنبال آن تخلفاتی به بهانههای مختلف در این حوزه صورت گرفت.
ماجرای تخلف در واردات 7 هزار خودرو از زبان این نماینده
بر اساس آماری که استعلام کردهایم از شش ماه بعد از ابلاغ این بخشنامه افرادی که دارای نمایندگی هستند که البته نحوه فعالیت آنها نیز با اما و اگرهای فراوانی همراه است، از تاریخ 12تیرماه سال جاری که فرصت تعیینشده تمام شد تا 30 آذرماه قریب به 9هزار و 370 خودرو خارج از نمایندگیها وارد کشور شده که طبق توضیحاتی که خودروسازان ارائه دادهاند از این میزان میتوان تنها دلایل ورود 2هزار خودرو را پذیرفت، اما حدود 7هزار خودرو دیگر فاقد نمایندگی بوده و مطابق با قانون واردات آنها تخلف بوده است.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 در مجلس دهم شورای اسلامی، در بیان نتیجه حاصل از این نشست یادآورشد: عدم حمایت از حقوق مصرفکننده در حوزه واردات خودرو اصلا قانعکننده نبود و وارد کردن این تعداد خودرو بدون مجوز و ثبت سفارش نیز توجیهپذیر نیست، بنابراین پیرو این نشست مکاتبات دیگری نیز خواهیم داشت تا بتوانیم در این مورد به یک جمعبندی برسیم.