آسوشیتدپرس: اعتراض‌ها در ایران آمادگی برای تکرار شدن دارد

برگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی تحلیلی که روز جمعه ۸ آذر منتشر کرده است می‌گوید، به نظر می‌رسد در ایران حتی تندروها نیز تشخیص داده‌اند اعتراض‌های گسترده اخیر مردمی نشان از آمادگی برای تکرار شدن دارد.

مفسر آسوشیتدپرس در تحلیل خود به یک گزارش بانک جهانی استناد می‌کند که سرانه تولید ناخالص داخلی در ایران را که اندکی بیش از ۶ هزار دلار است، با آمریکا که بیش از ۶۲ هزار دلار است مقایسه می‌کند و نشان می‌دهد این اختلاف با توجه به ثروت نفتی ایران، در برانگیختن خشم معترضان مؤثر بوده است.

استناد دیگر این مفسر به سقوط ارزش پول ایران در ماه‌های اخیر است، که به سیر صعودی قیمت اقلام مایحتاج روزانه منجر شده است. نرخ برابری دلار در ایران که در سال ۱۳۹۴، زمان امضای توافق هسته ای برجام، ۳۲ هزار ریال بود، اکنون به حدود ۱۳۰ هزار ریال رسیده است.

مفسر آسوشیتدپرس با تاکید بر این که با توجه به افزایش بهای اقلام مورد نیاز مردم، باید قطعا در انتظار اعتراض‌های بیشتری بود، هشدار یکی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نقل می‌کند که گفته است این آخرین مورد اعتراض‌ها نخواهد بود.

اینرا هم بخوانید

افزایش چشمگیر قیمت حبوبات در تیر ۱۴۰۴ / قیمت لوبیا چیتی رکورد زد 

*طبق جدیدترین بررسی میدانی وب سایت حکومتی اقتصاد آنلاین، قیمت لوبیا چیتی ایرانی در عمده‌فروشی‌ها …