آمریکا یک ناوشکن دیگر به خلیج اعزام می‌کند

رماندهی مرکزی ایالات متحده اعلام کرد این کشور یک ناو جدید به منطقه‌ای که دو نفت‌کش در آن دچار حادثه شدند، اعزام می‌کند.

در بیانیه‌ای که از سوی سنتکام منتشر شده، آمده است که ایالات متحده علاقه‌ای به یک درگیری جدید در خاورمیانه ندارد، اما برای دفاع از منافع آمریکا، از جمله آزادی کشتی‌رانی، یک ناو جدید به منطقه اعزام می‌‌کند.

براساس اعلام فرماندهی مرکزی ایالات متحده، ناوشکن میسون در حال حرکت به سوی دریای عمان است. «یواس‌اس میسون» (دی‌دی‌جی-۸۷) که از سال ۲۰۰۱ مورد استفاده قرار گرفته، از جمله ناوشکن های ارتش آمریکا است که ۱۵۵ متر طول دارد. این ناوشکن که سابقه حضور در کانال سوئز را دارد، در دو سال اخیر به خاطر جنگ یمن،‌ در ماموریتی برای حفظ امنیت در در خلیج عدن حضور داشت.

پیشتر ارل برون، سخنگوی سنتکام، گفته بود که ایالات متحده و شرکای آن در منطقه برای دفاع از منافع خود اقدام‌های لازم را انجام خواهند داد.

برون اضافه کرده بود که حمله‌های روز پنج‌شنبه به دو نفتکش «تهدید روشن برای آزادی بین المللی ناوبری و آزادی تجارت» محسوب می‌شود. رادیو امریکا

اینرا هم بخوانید

ترامپ می‌گوید جمهوری اسلامی با بازرسی‌ها و توقف غنی‌سازی موافقت نکرده است

 ترامپ می گوید جمهوری اسلامی با بازرسی از برنامۀ هسته‌ای خود یا دست کشیدن از …