اتحادیه اروپا ۹ مقام قضایی رژیم را به‌ دلیل «گروگان‌گیری دولتی» و همچنین مسئولان زندان اوین و شیراز را تحریم کرد

اتحادیه اروپا ۹ مقام قضایی رژیم را به‌دلیل «گروگان‌گیری دولتی»و همچنین مسئولان زندان اوین و شیراز را تحریم کرد

این مطلب را دیپلمات‌های اروپایی روز دوشنبه ۲۵ فروردین خبر داده و گفتند که وزیران خارجه اتحادیه اروپا به دلیل «گروگان‌گیری تحت حمایت حکومت» که از سوی این افراد و نهادها جریان داشته این تصمیم را گرفته‌اند.فهرست افراد تحریم‌شده شامل مدیر زندان اوین تهران، چند قاضی و مقام قضایی دیگر است. همچنین، زندان اصلی شهر شیراز در میان نهادهای تحریم‌شده قرار دارد.در متن مرتبط آمده که این اقدام در پاسخ به بازداشت خودسرانه شهروندان اتحادیه اروپا و نقض گسترده حقوق بشر در ایران انجام شده است. اتحادیه اروپا این بازداشت‌ها را «گروگان‌گیری تحت حمایت حکومت» خوانده و خواستار پایان این سیاست شده است.

جزئیات افراد و نهادهای تحریم‌شده

در فهرست افراد تحریم‌شده، نام‌های زیر به چشم می‌خورد:

عباسعلی حوزان، قاضی شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، که در تأیید احکام صادره علیه مخالفان سیاسی، زنان معترض به حجاب اجباری، و اقلیت‌های دینی، به‌ویژه بهاییان، نقش داشته است. بسیاری از این احکام بر پایه اعترافات اجباری و تحت شکنجه صادر شده‌اند.

هدایت‌الله فرزادی، رئیس زندان اوین، که مسئول محدود کردن حقوق زندانیان سیاسی، به‌ویژه ارتباطات و ملاقات‌ها، و اعمال سلول انفرادی خودسرانه شناخته شده است. او همچنین به وخامت شرایط بازداشت زندانیان سیاسی متهم است.

مهدی نعمتی، رئیس حفاظت و اطلاعات زندان‌های استان فارس، که در اداره زندان مرکزی شیراز نقش دارد. این زندان محل اجرای اعدام‌های متعدد، به‌ویژه علیه اقلیت‌های قومی و مذهبی، و بازداشت غیرقانونی شهروندان اروپایی بوده است.

کامران زارع، قاضی دادگاه تجدیدنظر شیراز، که به صدور احکام سنگین علیه معترضان سیاسی و اقلیت‌های دینی، به‌ویژه بهاییان، متهم است.

سید محمود ساداتی، قاضی دادگاه انقلاب شیراز، که در صدور احکام اعدام، اعتراف‌گیری اجباری، و نقض حقوق دادرسی عادلانه علیه فعالان سیاسی و اقلیت‌ها نقش داشته است.

علی صالحی، دادستان عمومی تهران، که در پیگرد زنان مخالف حجاب اجباری، دانشجویان و معترضان، و صدور و اجرای احکام اعدام و اعمال شکنجه مشارکت داشته است.

محمد خسروانی، دادستان ویژه دادگاه انقلاب شیراز، که متهم به اعمال فشار، بازداشت خودسرانه، و نقض حقوق متهمان در جریان سرکوب مخالفان سیاسی و اقلیت‌ها است.

زندان مرکزی شیراز (عادل‌آباد)، به دلیل نقض سیستماتیک حقوق بشر، اعدام‌های گسترده، و بازداشت غیرقانونی گروگان‌ها از کشورهای اروپایی.

شعبه اول دادگاه انقلاب شیراز، به‌دلیل صدور احکام ناعادلانه، اعدام مخالفان، و سرکوب اقلیت‌های دینی و قومی.

لازم به توضیح است وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران در سال‌های اخیر ده‌ها شهروند دوتابعیتی و خارجی را بازداشت کرده‌اند.دیپلمات‌ها می‌گویند که دست‌کم ۲۰ شهروند اروپایی در میان این افراد هستند. برگرفته از رادیو فردا

اینرا هم بخوانید

در سال‌های۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، کارگر در حین کار کشته شدند!هرسال، پنج حادثه در هر معدن. بیش از ۳۸ هزار حادثه در سال ۱۴۰۱

روزنامه هم میهن:مرگ حدود ۴ هزار کارگر در محیط کار / گزارش اخیر مرکز پژوهش‌های …