گروهی از زنان افغانستان همزمان با کاهش ارزش پول ملی و ادامه سیاستهای تبعیضآمیز طالبان علیه زنان، کارزاری را برای جلب توجه جامعه جهانی به مشکلات خود آغاز کردهاند.
این زنان میگویند تصمیم گرفتهاند در روز ۱۳ دسامبر به خاطر “محدودیتهای موجود”، نارضایتی خود را به شکل انفرادی و از نقاط مختلف کابل از طریق انتشار عکس و فیلم بیان کنند.
اعتراض به سلب آزادیهای مردم و به خصوص زنان بعد از روی کار آمدن طالبان و کاهش بیسابقه ارزش افغانی از جمله مواردی است که این زنان به آن معترض هستند.
سایت بانک مرکزی افغانستان تحت کنترل طالبان دیروز یکشنبه، ارزش یک دلار را حدود ۱۰۵ افغانی نشان میداد. امروز هم گزارش شده در بازار آزاد ارزش هر دلار به بالای ۱۲۰ افغانی رسیده است.
در روزهای پیش از ورود طالبان به کابل، ارزش هر دلار حدود ۸۷ افغانی بود.
این زنان خواهان توجه جامعه جهانی و سازمانهای حقوق بشری به مشکلات افغانستان و عدم شناسایی رسمی طالبان از سوی جامعه جهانی شدهاند.