ارسال تسلیحات برای رژیم اسد در پوشش «کمک انسان‌دوستانه» برای زلزله زدگان

خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه از قول منابع آگاه منطقه‌ای و غربی گزارش داد که ایران از فرصت به دست آمده در زلزله اخیر سوریه و آزادی پروازها برای انتقال گسترده تسلیحات تحت نام «کمک‌های انسان‌دوستانه» به سوریه استفاده کرده است.

این گزارش که روز چهارشنبه، ۲۳ فروردین، منتشر شده، از قول ۹ منبع آگاه، از جمله افراد ایرانی، سوری، اسرائیلی و غربی می‌گوید که هدف ایران، استفاده از فرصت به دست آمده برای تقویت دفاعی خود مقابل اسرائیل در سوریه و حمایت از بشار اسد، رئیس ‌جمهوری این کشور، بوده است.

این گزارش می‌افزاید بعد از زلزله ششم فوریه سال جاری در شمال سوریه و ترکیه، صدها هواپیمای ایرانی به فرودگاه‌های حلب، دمشق و لاذقیه طی هفت هفته پرواز کرده و تسلیحات حمل کرده‌اند.

به گفته منابع رویترز، این تسلیحات شامل تجهیزات پیشرفته مخابراتی، رادارها و قطعات یدکی برای به‌روزرسانی سامانه‌های دفاع هوایی ایران در سوریه بوده است.

اینرا هم بخوانید

برای نجات زندانیان از چنگ حکومت اسلامی و جنگ افروزیهایش به میدان بیاییم 

قبلا گزارش کردیم که دوشنبه ۲ تیر دولت فاشیست اسرائیل زندان اوین را مورد حمله …