اسرائیل: ایران مرکز آموزش پهپاد برای شبه نظامیان دارد

بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل می‌گوید که ایران شبه نظامیانی از عراق، یمن، لبنان و سوریه را در یک پایگاه نظامی در نزدیکی شهر کاشان برای استفاده از پهپادهای پیشرفته آموزش می‌دهد.

آقای گانتس روز یکشنبه ۱۲ سپتامبر در کنفرانس سالانه “موسسه مبارزه با تروریسم” در دانشگاه رایشمن در شهر هرتزلیا اسرائیل درباره نقش ایران در توسعه آنچه که “تروریسم نیابتی” در پوشش “ارتش های تروریستی سازمان یافته” خواند، صحبت کرد.

وزیر دفاع اسرائیل گفت که سیستم “پرندهٔ هدایت‌پذیر از دور” یا به‌اختصار پَهپاد که می‌تواند هزاران کیلومتر را پشت سر بگذارد “یکی از ابزارهای مهمی است که ایران برای کمک به “فرستاده‌ها (نمایندگانش)” توسعه داده و افزود: “اکنون صدها نفر از آنها در یمن، عراق، سوریه و لبنان مستقر هستند.”

آقای گانتس در ادامه از “افشاگری” درباره یک پایگاه در نزدیکی شهر کاشان در شمال شهر اصفهان خبر داد و گفت که در فرودگاه این پایگاه “عوامل تروریستی از یمن، عراق، سوریه و لبنان درباره پرواز و ساخت پهپاد آموزش می‌بینند.”او همچنین گفت که ایران سعی داشته تا ” دانش فنی لازم برای ساخت پهپاد را به نوار غزه” منتقل کند.بی بی سی

اینرا هم بخوانید

انتشار طرح “تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با اسرائیل”!!

رسانه های حکومتی جزئیات طرح “تشدید مجازات جاسوسان و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و کشورهای …